Szurkolj Ifj. Szabó Gábornak és Bölcsésznek a fináléban

Hugyecz Mariann 2016-os Göteborgi Világkupa döntője után most is lesz magyar színeket képviselő páros a díjugratók legnagyobb fedettpályás versenyének végső fináléjában. Szurkoljunk együtt vasárnap 21 órakor ifj. Szabó Gábornak és Timpex Bölcsésznek!

Világ szeme és teltházas csarnok előtt rendezték a díjugrató Világkupa 160 cm-es középdöntőjét. A magas ugrásokból és technikás vonalvezetésből álló pályát csak hat lovas tudta hibátlanul teljesíteni. Négy összevető maradt hibátlan, és az elődöntő után itt is az Egyesült Államok örülhetett, hiszen MacLain Ward magabiztosan lovagolta a hihetetlen formában ugró, HH Azurt és ismét nyerni tudott. Második lett a belga, Gregory Wathelet a nemrég még ukrán csapatban ugró Forlappal.

A magyar szívek a tizenhatodikként induló ifj. Szabó Gábornál kezdtek el erősen dobogni. A 26 éves válogatott lovas magabiztosan teljesítette Timpex Bölcsésszel a középdöntőt, három meredek akadálynál vétett verőhibát, amely a középmezőnyt jelentette, a huszonharmadik helyen várják a döntőt harminc lovas közt.

A világkupa speciális pontszámítása szerint szoros az állás a magyar idő szerint, vasárnap 21 órakor kezdődő, kétfordulós döntő előtt, ahol ifj. Szabó Gábor hatodikként fog startolni.

A döntő startlistája >>

Élő közvetítés a FEI csatornáján >>

2017.04.02. Forrás: Dijugratoszakag.hu
Fotó: Facebook.com

Hozzászólások