Főszereplők testközelből – A legidősebb fiút alakító Tóth Szilárd

Ismerkedjünk meg az Arany ló legendájának főszereplőgárdájával! A legidősebb fiút, az előadás főgonoszát Tóth Szilárd, a Győri Ördöglovasok vezetője formálja majd meg.

Szilárdot, akinek gondolkodását kisfiúként a Vadnyugat történetei, magyar harcos őseinek legendái, Zorró, és a klasszikus lovagregények formálták, orvosnak szánták a szülei. Ehelyett inkább vad rodeós, mára pedig az ördöglovasok vezetője lett. Tanítványi elmesélték, bár az edzéseken nem ismer tréfát, aki megismeri, rájön, hogy a szúrós tekintet mögött igazi vajszív lakozik.

A “dandártábornok” – ahogyan felesége nevezi – barátai és családja szerint egy valódi időutazó, aki két háború között ragadt csak itt nálunk. Szilárd minden felkérésére úgy készül, minta egy ütközet végső kimeneteléről döntene, a közelgő világpremierre is keményen edz csapatával. Azt is elárulta, nem lepte meg, hogy gonosz karaktert kell formálnia, hiszen sokszor alakít hasonló típust: „Azt szokták mondani, hogy a nézésem egészen csontig hatol, így egyáltalán nem áll távol tőlem a legidősebb fiú szerepe” – mondta.

Az idei Lovas Show szeretettel várja kicsiket és nagyokat egyaránt! Legyél részese a XXI. századi elemekkel gazdagított honfoglalás kori történet és ünneplés káprázatos produkciójának! A Lovasok.hu-n keresztül, most 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá a jegyekhez. A kuponkódot IDE kattintva válthatod ki!

Siess, le ne maradj, hiszen már csak néhány hét a világpremierig!

Forrás: https://lovasshow.hu/

Fotó: https://lovasshow.hu/

Hozzászólások