Gyors és pontos diagnózis mobil digitális röntgennel

Ha röntgenvizsgálatnak kell alávetni lovadat, akkor az az elérhető legjobb technológia segítségével történjen, mert így állítható fel a leggyorsabb és legpontosabb diagnózis. Ehhez nyújt segítséget az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft. digitális, vezeték nélküli mobil röntgenrendszere.

Még 17 képünk van a digitális röntgenrendszerről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

A Vetz XDR3 direkt digitális vezeték nélküli röntgendetektor – hazánk egyik legkorszerűbb röntgentechnikája működik az Észak-magyarországi Lógyógyászati Kft.-nél. Ami a Forma-1-ben a Mercedes, az a digitális röntgentechnikában a Vetz XDR3 készülék: korunk egyik legmodernebb, leginnovatívabb és legszebb (Red Dot Design Prize 2013) direkt digitális röntgenrendszere.

2013 márciusában került beüzemelésre a VetZ GmbH által kifejlesztett rendszer, mely teljes mértékben vezeték nélküli. A központi egység mind a röntgengenerátorral, mind a digitális detektorpanellel vezeték nélkül kommunikál, megkönnyítve, meggyorsítva  és egyben biztonságosabbá téve az eszközzel folytatott munkát.

Még 17 képünk van a digitális röntgenrendszerről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

A kiváló minőségű, karbon- ill. alumíniumvázas, hatalmas érintőképernyővel és Dell gyártmányú célszámítógéppel ellátott készülék a Cuattro cég képalkotó szoftverét futtatja, mely elismerten a világ legjobbja jelenleg. Az elkészült röntgenképek kiváló minősége hatalmas segítséget ad az alapos diagnosztikai munkához, a rendszer képkészítési sebessége (5 másodperc/kép) pedig a szavatossági vizsgálatok lebonyolítását teszi gyorssá és egyszerűen kivitelezhetővé.

Még 17 képünk van a digitális röntgenrendszerről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

A készülék a Ló Tréning- és Rehabilitációs Központ számítógéphálózatához tökéletesen illeszkedik, a képek tárolása cégünk szerverén valamint felhő alapú adattárolóban egyidejűleg történik, a röntgenképek küldése egyszerű, gyors és biztonságos. A technológiát immár másfél éve használjuk teljes megelégedésünkre, ezen idő alatt több ezer röntgenképet készítettünk, kitanultuk a hardver és a szoftver használatának minden csínját-bínját. A szoftver előnye, hogy a szervereken tárolt adatbázisba nemcsak a vizsgáló helyiségekben található munkaállomásokról, hanem távoli hozzáféréssel akár tableten, akár mobiltelefonon bárhonnan bele tudunk tekinteni, képeket tudunk értékelni illetve küldeni.

Még 17 képünk van a digitális röntgenrendszerről. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

A direkt digitális röntgentechnika előnye, hogy a képek néhány másodperc múlva már láthatók a monitoron, valamint az alkalmazott szoftver képes arra, hogy egy képen jelenítse meg egyszerre a lágyszövet és a csont röntgenképét is, így elképesztően jó minőségű és nagyon jól értékelhető képet lát szemünk a vizsgált területről. Ha röntgenvizsgálatnak kell alávetni lovadat, keress minket az alábbi elérhetőségeken. 

Kapcsolat:
Központi Iroda
3529 Miskolc,
Lévay J. u. 1.

 

3711 Szirmabesenyő,
Királyvölgy, Hrsz.: 0129/80
Tel.: +36 30 332-7888
        +36 30 333-7888
Fax: +36 46 555-433
dr. Szeghő Zsolt
állatorvos

a Magyar Állatorvosi Kamara

Lógyógyász Specialistájalogyogyasz@logyogyasz.hu

 

Hozzászólások