Longines Masters of New York

Hong Kong után a következő Longines Masters nagyszabású lovas eseménynek New York ad helyet április 25-28-án. Itt a legjobb lovasok és lovak mérettetnek meg. Az izgalmas műsorok, mint a Longines Gyorsasági Verseny vagy Grand Prix, élő zenével kísértek, és a sport mellett további izgalmas programokon vehetünk részt. Igazi luxus expo várja a látogatókat a Prestige Village-ban, ahol lehetőség van a legújabb lovas termékeket megvásárolni, vagy éppen a kulináris élményeknek hódolni.

 

Az olimpiai szintű lovasok mellett az arénában megmérettethetnek a legjobb junior, amatőr lovasok is, a Masters TWO és Masters THREE Trófeákért, ahol a felemelkedő csillagai a lovas sportnak vállvetve versenyezhetnek az igazi profikkal.

Idén a fellépők közt szerepel Santí Serra Camps spanyol szabadidomító is fergeteges műsorával, melyben a lovak mellett border collie fajtájú kutyák is szerepelnek. A bemutató után kutyakiállításon is részt vehetünk a rendezvény keretein belül!

A Grand Slam Indoor of Show JumpingTM komoly pénzdíjazással motiválja a lovasokat a küzdelemre:

GRAND SLAM
1 millió Euro három egymást követő győzelemért a Longines Grand Prixen egyik szezonról a másikra.

SUPER GRAND SLAM
2.25 millió Euro nyeremény, ha egymás után a páros megnyeri a Longines Grand Prix-et Párizsban, Hong-kongban és New Yorkban.

A tavalyi New Yorkban rendezett Longines Masters promóciós videója:

2019.04.12., Lovasok.hu szerkesztősége
Forrás: Longinesmasters.com
Képek forrása: Longines Masters

Hozzászólások