keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lófajták

American Show Pony - Modern Shetland Pony
American Show Pony - Modern Shetland Pony

A Modern Shetland póni elegáns mozgású. A póni komcinációk és a klasszikus Shetland póni élénkséget és finomságot adott ennek a fajtának. Ennek a keresztezésnek az eredménye a hosszú arányos nyak, és a tiszta csontozatú, mesterlkélt póni extrém akcióval és egy bátor személyiséggel. Hasonló a Shetland pónihoz, divatos, nem haladja meg a 46" magasságot, és minden színben meglelhetők.

A Modern Shetland póni a magasságában látványos, 43"-46". Ezzel a fajtával szívesen mutatkoznak főként hámban és bemutató előadásokon, mely magába foglalja az igás, a fogat és a Pleasure driving-et.

Egy idomított Modern Shetland agilis, gyors gondolkodású hátasló a gyerekeknek, és gimkánában vadászó és ugró póninak is használható. Fejtartása remek, akciós póni, mely gyakran feltűnik a bemutatókon. Ez egy elagáns állat pompával és mesterkélt testtartással. Szívós póni.

A Modern Shetland póni képes izgalomba hozni az embert a magas-lépés tevékenységével, a tüzes engergiájával, stílusával, a vidámságával és gyors gondolkodásával az eseményeken, vagy az eleganciájával egy hintóban. A hintót húzva gyönyörű és fenséges látványt képes nyújtani.

Fordította: Jenna2

További képek a fajtáról:

 

 VISSZA A LÓFAJTÁKHOZ 

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés