keresés a lovardák között


Sztárok a lovin

Ha szilveszter, akkor lóverseny. Farkasházy Tivadarnak ez már évek óta természetes, most sem volt másképp.

A Kincsem Park december 31-én a társasági élet központja, nem csoda, hogy a legtöbb sztár ilyenkor teszi itt tiszteletét. Persze Teddy nemcsak az ismerősök megjelenésének örül.

- Azon gondolkodom, hogyan lehetne elintézni, hogy négy szilveszter legyen egy évben. Egyrészt azért, mert jó a hangulat, másrészt, mert sokan vannak, és minden hülyeséget játszanak. Így a favoritokra is szép pénzt lehet kapni – mondja a Heti hetes sztárja.

Azt túlzás lenne állítani, hogy Fábry Sándor és Illanó nevű lova favorit lett volna, a showman mindenesetre nagy izgalommal várta a futamát. Akadt azonban egy kis probléma. Az előző futamon Sándor kissé leamortizálta a kocsiját, így ezúttal egy másikban kellett versenyeznie.

- Az igénytelenül karbantartott kerékről lepattant a műanyag. Miért kell nekem olyan kocsival menni, amihez nem vagyok hozzászokva? – háborog Fábry.- Ez az Adrienn barátnőmnek a kocsija, és ő rózsaszín szalagot húz a lóra, rózsaszín a körme és rózsaszínnel az ajakát húzza ki.

Fábry Sándor tehát kissé morózusan vágott neki a futamnak, és bizony utána sem látta rózsaszínben a világot. A nagydumás showman végül csak hatodikként ért célba.

A Bubik Istvánról elnevezett futamot Sasvári Sándor nyerte. Az Operaház egyik fantomja az első díjért járó serleg mellett egy különleges medált is átvehetett.

- Bubik István az egyik legjobb barátaim közé tartozott, nagyon nagy űrt hagyott az életünkben, azt hiszem, sokan vannak így ezzel.  És Gyuritól, a bátyjától kaptam ezt a medált, amit a nyakában hordott István. Természetesen egy lovas medál, és ez felkerül a nyakamba – mutatja Sasvári.

A rendkívül csalódott Fábry Sándor nem jelent meg az eredményhirdetésen, azt mondják, fellépésre sietett. És bár a lovát hívják így, bátran mondhatjuk, hogy ezúttal ő illant el szélvészgyorsasággal a loviról.

Forrás:  RTL Klub 2007-01-04

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés