Csacsi a rendőrautóban? Csacsi a rendőrautóban!

Szokatlan stoppost vett fel autójába két oklahomai rendőr: egy törpeszamarat. No persze nem gyorshajtásért fülelték le a patást a rend éber őrei.

Nem gyakran van példa arra, hogy egy szamár kukucskál kifelé egy rendőrautó ablakán

Két oklahomai rendőr egy az úton magányosan sétáló csacsira lett figyelmes 2015 december elsején. Az állatot a saját és az autósok biztonsága érdekében egy olyan közeli házhoz szállították, ahol biztonságos körülmények között várhatott gazdájára.

A művelethez azonban nem hívtak lószállítót, hanem a csacsit egész egyszerűen bezsuppolták a járőrkocsi hátsó ülésére. Cruz pedig ezzel a képpel indult el a világhír felé, hiszen nem sok szamár mondhatja el magáról, hogy rendőrautóval furikázott.

A történet szerencsére jól végződött, gazdája hamar a szamárért ment és hálásan köszönte meg a rendőrök munkáját. Mint kiderült, a hosszúfülű három ló mellől, a villanypásztorral bekerített legelőről szökött meg.

A rendőrök viszont legközelebb minden bizonnyal lószállítót hívnak inkább a hasonló feladatokhoz, Cruz ugyanis egy egész kupacnyi emléket hagyott hátra a rendőrautóban.

2015.12.09. Forrás: kfor.com
Fotó: City of Norman, OK Police Department

Hozzászólások