Varázslatos Valentin nap a Kincsem Parkban

Tedd különlegessé az idei Valentin napot! Tölts el pároddal egy feledhetetlen napot a Kincsem Parkban: életre szóló élmények várnak Benneteket egy Budapest szívében található legendás helyszínen!

Csapj le a limitált számú kuponok egyikére és tölts el egy feledhetetlen Valentin napot kedveseddel a Kincsem Parkban!

DiamondDeal és a Kincsem Park közös ajánlatával most kedveseddel a Kincsem Parkban töltheted a Valentin napot idegenvezetéssel, versenyló simogatással, lovas kocsizással és további extrákkal 7.990 Ft-ért!

Ne maradj le, a kuponok limitált számban kaphatók!

A kupon 2 fő részére szól az alábbi programokra:

  • exkluzív körbevezetés a kulisszák mögé hosztesz kísérővel
  • az istállóban versenyló simogatás, közben szakember magyarázza el a lóverseny rejtelmeit
  • egy napi tréning megtekintése a versenyek előtt
  • asztalfoglalás a Panoráma étteremben, különleges Valentin-napi dekorációval
  • kaptok 2 db szerencsehozó patkószöget
  • Randi koktél 1-et fizet, 2-őt kap kedvezmény (alkoholos és alkohol mentes)

Most kipróbálhatod, hogy milyen egy versenyló mögött ülni egy profi hajtóval, hiszen egy speciális kétszemélyes kocsiban élheted át ezt a remek élményt egy kör erejéig!

Ráadásul a kupon mellett a tiétek egy ajándékcsomag, valamint az aznapra szóló program újság (Magyar Turf), ami mellé egy fogadási tájékoztató is jár.

A kupon a 2016. február 13-i ügető versenynapon használható fel.

Időpontfoglalás

  • Határidő: 2016. február 11.
  • Telefonszám: 06 30/421 1455

A helyszínen egy kvízjátékban és különböző programokban is részt vehettek, aminek a nyertesei olyan helyekre is bejuthatnak, ahova csak a versenyszervezők!

Így telik egy élményekkel teli Valentin-nap

Közös programotok istállólátogatással indul, ahol egy igazán sajátos környezetbe csöppentek. Sok-sok barátságos, és néhány makrancos ló néz ki rátok a bokszokból. Barátkozzatok velük, simogassátok őket, jobb már az esetleges félszet a látogatás elején leküzdeni.

Akik már közelebb kerültek a gyönyörű lovakhoz, a kocsizást is kipróbálhatják. Kétüléses sulkyban profi hajtó mellett tehettek egy kört az istállóknál. Párotok pedig folyamatosan fotózhat, és olyan ritka képeket láthattok majd, hogy magatok is meglepődtök.

A gyakorlati foglalkozás után megismerkedhettek a magyar lóversenyzés gazdag történelmének legnagyobb egyéniségeivel, láthatjátok szobraikat, hallhattok pályafutásuk jelentős állomásairól. Érdemes figyelni az ismertetésekre, mert később kvíz kérdések formájában találkoztok néhánnyal, és aki jól emlékszik, és jó megfejtést ad, olyan exkluzív helyekre is bejuthat, ami csak keveseknek adatik meg.

Tétre, helyre, befutóra

Minderre már akkor kerül sor, amikor a pálya főépületében lévő, alkalomhoz illően díszített Panoráma étteremben az aznapra szóló program újságot, a Turfot böngészitek. A lóversenyhez szervesen hozzátartozik a fogadás, amit nektek is mindenképpen ki kell próbálnotok. A fogadási lehetőségekről szakszerű tájékoztatást kaptok, a tippeket viszont már Ti magatok teszitek meg.

A sikeres választásban sokat segít majd az ajándékba kapott patkószög, szinte garantálja az eredményes tippelést, azaz ne csak akkor menjetek a kasszához, amikor tétjeitek megteszitek, hanem akkor is, amikor a nyereményt felveszitek!

Az ajánlat rossz idő esetén is megrendezésre kerül. Az éttermi fogyasztást nem tartalmazza a kupon.

További információk:

A Kincsem Park a Hungexpo mellett található, könnyen megközelíthető, a Pillangó utcai metrómegállótól gyalogosan néhány perc.

  • Cím: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
  • Weboldal: kincsempark.hu

Megközelíthetőség:

2016.01.22.
Forrás: DiamondDeal.hu

Hozzászólások