A magyar lovakat ünnepelte a vidék színe-java

Szeptember utolsó hétvégéjén hazánk ízeit, értékeit és kultúráját ünnepelte a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és VásárPéterfy Zsuzsanna fotóművész is ott járt, hogy képeivel bemutathassa a magyar föld, s egyben a magyar lovak színe-javát.

60 képünk van a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárról.
Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legnagyobb, legrégebbi, és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. A rendezvény mindenkori küldetése az volt (és ma is az), hogy az agrárszektor eredményeit bemutassa.

A kulturális, szórakoztató és kézműves programok, valamint a vásár mellett, természetesen helyet kaptak kedvenceink, a lovak is. Játékos lóismereti óra várta a gyerekeket három napon át, de a tanítás mellett lovasbemutatók, fajtabemutatók és tenyészszemlék is igyekeztek megismertetni a hazai lófajtákat az OMÉK látogatóival.

60 képünk van a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárról.
Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

A szakadó eső sem szegte kedvét a látogatók hadának, hiszen egész pontosan 87.300 kultúrára éhes vendéget számlált a 2015-ös OMÉK. Köztük Péterfy Zsuzsanna is helyet kapott, hogy fotóival megörökíthesse ezt a fergeteges forgatagot. Tekintsd meg képeit az oldal alján, galériánkban.

2015.10.16. Horváth Annamari, Lovasok.hu
Forrás: Omek.itthon.hu
Fotók: Péterfy Zsuzsanna

Hozzászólások