Megjelent a Lovasok.hu 2022-23 lovas naptára!

Indítsuk együtt a nyári lovas szezont egy 2022-2023-as lovas naptárral, amellyel nemcsak a napok múlását követhetjük nyomon a lovas ágazatok képviselőinek szebbnél szebb fényképeivel, hanem minden lovas és lószerető ember számára tengernyi olvasmányt és érdekes cikkeket is kínál az adott hónapban. 

Gyere és népszerűsítsük együtt a lovazást!

Célunk, hogy a naptárral minél szélesebb körbe tudjuk népszerűsíteni a lovazást, így minél több emberhez eljuttatva ezt a csodát! Lepd meg családtagjaidat, barátaidat vele! Naptárunk összeállítása során ügyeltünk arra, hogy minden korosztály és lovas érdeklődésűkörű megtalálja a maga számára megfelelő olvasmányt. 

A naptár online formában megvásárolható webáruházunkban ide kattintva.

Egy QR-kód, számtalan olvasmány

A lovas naptárban minden hónaphoz tartozik egy QR-kód, melynek beolvasásával a Lovasok.hu oldalára repülhetünk, ahol érdekes cikkeket, eseményeket, olvasmányokat gyűjtöttünk össze számotokra, így olvasnivalóból sem lesz hiány! 

A 2022-2023-as lovas naptár egyik kiemelt érdekessége, hogy a képek egy része a Ti beküldött fényképeitek alapján lett összeállítva! Lehet, hogy az egyik hónapnál pont az egyik rokonod, ismerősöd vagy épp példaképed szerepel!

Fogjunk össze!

A naptár megvásárlásán felül lehetőség van a lovas ember szívének hatalmasságának bizonyítására, hiszen a lovas naptár vásárlás során most lehetőség van a Magyar Gyermekmentő Alapítvány és/vagy a Bottyán Equus Hungária Közhasznú Alapítvány támogatására is! Fogjunk össze, hogy a nehézségek közepette is boldogabb, szebb életet élhessenek, akik segítségre szorulnak mindennapjaik során legyen az ember vagy állat egyaránt.

2022. 05. 24.
Sáradi Judit
Képek forrása: Lovasok.hu

Hozzászólások