Lovas élményekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

Kedves Olvasónk!

Már csak néhány óra, és átvágtatunk a következő évbe. Bár az idei év sok nehézséget tartogatott, a lovasok példamutató összetartása ismét megmutatkozott. A lovardák helyzetét segítő kezdeményezéseink mellett többek között a Lovasok.hu Online Versenyfelkészítő Programunk Digitális Platformjának létrehozásával igyekeztünk mi is minél több lehetőséget biztosítani, hogy ebben az évben se maradjon ki egyetlen lószerető sem a lovas élet eseményeiből, és a versenyzés hangulatát se kelljen mellőzni.

Munkánk során egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk rá, hogy kimozdulva a képernyő mögül, személyesen is meglátogassuk a különböző lovardákat, zárt eseményeket, ahol élő videós bejelentkezéssekkel igyekszünk átadni Neked is az élményeket! Fogadd szeretettel Túra a Lovasok.hu-val Programunk év végi összefoglaló videóját!

Természetesen lendületünk a jövő évben sem hagy alább és számos újdonsággal, meglepetéssel készülünk! Szeretnénk megköszönni, hogy az idei évben is figyelemmel követted tartalmainkat, bízunk benne, hogy a következő évben is velünk tartasz!

Jó egészséget, lovazásban gazdag, boldog új évet kívánunk minden kedves Olvasónknak!

2020.12.31. Lovasok.hu

Hozzászólások