Életed lovastúrája vár rád Erdélyben!

Egy igazi bakancslistás lehetőség vár minden legalább ügetési szinttel rendelkező lovast Ivón, mely a Madarasi Hargita szomszédságában álló, tengerszint felett 800 méterrel elhelyezkedő üdülőparadicsom. Az Ivói Izlandi Lovarda által szervezett lovastúrákon festői tájakon hagyhatod magad mögött a stresszes hétköznapokat hihetetlen együttműködő, kitartó lovakkal.

A túraútvonalak hossza változó, így azok is megtalálják számításukat, akik csupán néhány órára szeretnének kikapcsolódni és azok a kalandvágyók is, akik több, akár 3-5 napos lovastúrán vennének részt és ellovagolnának egészen Gyergyóig, akár Csík-i medencébe, vagy a Varsági- vízeséshez és felfedezné Zetelaka mesés vidékét.

Az Ivói Izlandi Lovarda lovai mind nyugodt természetűek, tökéletesen alkalmasak kezdő lovasok számára is, valamint kifejezetten otthonosan mozognak a meredek hegyoldalakon és magaslati fenyvesekben, csakúgy, mint a környék messze elterülő mezőin és kanyargó pisztrángos patakok medrében, melyeket a lovastúrán résztvevőknek alkalmuk nyílik megcsodálni.

A túrán való részvételhez elvárt legalább ügető szintű tudás, de indulás előtt a lovarda tapasztalt csapata mindenképpen figyelmet fordít a felzárkóztatásra, kiemelten a gyermekekre, a lovakkal történő összeismerkedésre és a védőfelszerelések meglétére egyaránt.

A lovarda szeretettel vár baráti társaságokat, céges csoportokat, családokat és párokat, hiszen a túrák kihívásai és a békés környezet kiválóan alkalmas az önismeret fejlesztésére.


További információkért írj vagy telefonálj bátran!

Tel: +40 756 094251
E-mail: activity@elkfarm.ro

Hozzászólások