Nobody nyerte az Up And Quick Díjat az Ügetőn

Nobody (Csordás Emil) a befutóban támadta meg a sokáig vezető Petit Four Spin-t (Boris Kecenovic) és erősebb is volt nála, így megnyerte az Up And Quick Díjat. Kettejük között Jogging (Varga Sándor) végzett a második helyen.

1. futam:

Szökevény a start előtt hibázott, így hátrányba került. Susogó és tréningtársa, Tornado Cole vezették a mezőnyt, mögöttük Super Bo, Tequila Hush és Shake Up ügettek. A túlsó oldalon Szökevény is megérkezett a vezető hármas mögé, az utolsó kanyarban azonban hibázott és kiesett a versenyből. A befutóban Tornado Cole támadta Shake Up-ot és meg is közelítette, de megverni nem tudta. Susogó a befutóban hibázott és kiesett a versenyből, Super Gull lett a harmadik. Tequila Hush hibával futott.
Befutási sorrend: Shake Up (8) – Tornado Cole (2) – Super Gull (1)
Győztes idő: 24,3

2. futam:

Opál lány vette a legjobb startot, mögötte a favorit Oli Sun helyezkedett, Onesis Goal pedig hibázott. Jól jött még Pannus-Com, Májusi eső és Knock is megérkezett a frontba. Opál lány start-célban nyerte a futamot, Oli Sun lett a második, Knock jött fel harmadiknak.
Befutási sorrend: Opál lány (3) – Oli Sun (5) – Knock (6)
Győztes idő: 23,4

3. futam:

Nótás Fanti, Nubia és Ophelia hármasa vezette a mezőnyt az első egyenesre érve, de mindenki szépen együtt ügetett, kivéve Laza, akit már a start után diszkvalifikáltak. A túlsó oldalon Nubia átvette a vezetést, mögötte Joyous Women, Képzőművész és Ophelia volt a sorrend. Az utolsó kanyarban Jódlis is kijött a falról és a befutóban támadta a vezető Nubia-t, de megverni nem tudta. Lejtők hölgye jött fel harmadiknak a finisben.
Befutási sorrend: Nubia (5) – Jódlis (7) – Lejtők hölgye (4)
Győztes idő: 23,6

4.futam:

(1) Simo Mack a Versenyintézőség rendelkezésére nem indult!
Az első egyenesre érve már Rabatt vezetett, mögötte Rigoletto, Suzy, Ouragan, Spar Lady és O-Livia volt a sorrend. A második kör kezdetén Ouragan és Spar Lady zárkóztak folyamatosan feljebb, utóbbi az utolsó kanyarban azonban elfáradt, Rigoletto pedig hibázott. A befutóban Ouragan támadta Rabatt-ot, megverni viszont nem tudta, Suzy jött fel harmadiknak.
Befutási sorrend: Rabatt (6) – Ouragan (4) – Suzy (2)

5. futam:

Jubilee Hut és Laluna Comtesse vették a legjobb startot, előbbi azonban az első egyenesben hibázott, így Laluna Comtesse maradt az élen, mögötte jól jött Pentatlon, de ott volt még Kitty Magic, Let It Be TN és Carpe Diem. Támadások csak a befutóegyenesben érkeztek, akkor viszont többen is jöttek, Kitty Magic, Poéta és Pentatlon. Utóbbinak sikerült legjobban a támadás, megnyerte a futamot, Poéta lett a második, Kitty Magic a harmadik. Oberon és Kandidátus futottak még hibával.
Befutási sorrend: Pentatlon (7) – Poéta (9) – Kitty Magic (5)
Győztes idő: 21,8

6. futam:

Petit Four Spin volt a leggyorsabb a start után és le tudott csukni mindenkinek. Mögötte libasorban haladt a mezőny, egyedül Vilja Brick vállalt második pozíciót és egyre feljebb zárkózott. Petit Four Spin még elsőként érkezett a befutóra, ahol megtámadta elsőként Nobody, majd Jogging és mindketten megelőzték a célban.
Befutási sorrend: Nobody (3) – Jogging (4) – Petit Four Spin (6)
Győztes idő: 19,7

7. futam:

Menedzser és Kazein vezetett, mögöttük Racing Athlete és Numero Uno kettőse ügetett, de szépen együtt haladt a mezőny, a sort Pozsony és Lucky Boy kettesfogata zárta. Az utolsó 500 méteren Lucky Boy és Pozsony indítottak elsőként támadást. Menedzser elfáradt, Kazein gyorsított és biztosan nyerte a futamot. Pozsony finiselt nagyot és jött fel másodiknak, Prometheus elé.
Befutási sorrend: Kazein (7) – Pozsony (5) – Prometheus (1)
Győztes idő: 21,5

A versenyekről közvetít a

Vagy nézd élőben az ügető versenyeket a Lovasok.hu-n!

Az élő közvetítés megtekintéséhez kattints a képre.

www.kincsempark.hu

2015.02.02. Forrás: Kincsem Park
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.02.26.

Hozzászólások