Szabadidős Lovasverseny 2022. május 14. Guido lovaspark

2022. május 14-én szikrázó napsütésben rendeztek szabadidős lovasversenyt a Guido lovasparkban Nyíregyházán.

A Guido Lovaspark Egyesület által szervezett eseményre 199 nevezés érkezett, egészen az esti órákig folyt a megmérettetés.

FSZ-1 Futószár kategóriában Váradi Natasa szerezte meg a dobogó első helyét Alíz nevű lovával, második helyen Budai Szofi Banánnal végezett, harmadik lett Veres Luca Franciska szintén a Banán nevű lóval.

Az FSZ-2 Futószár versenyszámban Mónus Dóra és Kócos végeztek első helyen, mögöttük Molnár Zsombor és Kikki, majd Veres Luca Franciska és Banán állhattak dobogóra.

FSZ-3 Futószárban Urr Eszter győzött Furioso Ramzes I-30 Angyalommal, mögöttük a második helyen Kulimár Lilien Maya nevű lovával végzett.

Díjlovaglás D1-ben Wegmann Anouk és Maya lettek az elsők, második helyen Rozsnyai Luca Márival, harmadik lett Kelemen Lenke és Mercédesz.

E8 kategóriában Rozsnyai Luca és Mári kaphatták az első helyért járó szalagot, második Wegmann Anouk és Maya, a harmadik helyet Zohn Máté és Maya szerezte meg.

A-3 díjlovas versenyszámban Bócsi Mariann egyedüli indulóként, ám nagyszerű pontszámmal nyert Corina nyergében.

Vezetőszáras kezdő ügyességiben Juhász Hanna és Táncos indultak el, kiváló hibátlan pályát teljesítve.

A kezdő ügyességi volt a nap legnépszerűbb versenyszáma, a maga 43 résztvevőjével, a rendkívül szoros mezőnyben Magyar Zsófia és Csillag arattak bravúros győzelmet, alig lemaradva tőlük Mónus Szilvia és Tamara értek célba másodikként, utánuk nemsokkal Tarnóczy Adria és Pontiac küzdöttek meg sikeresen a bronzos helyért.

Haladó ügyességiben Suga Bíborka és Furioso Ramzes I-30 Angyalom érkeztek a dobogó legfelső fokára, szoros versenyben Molnár Flórával és Kikkivel, akik épphogy lemaradva lettek másodikok, harmadikként Urr Eszter Tamara nevű lovával ért célba.

Nehéz ügyességiben a rutinosabb kis lovasok mérték össze tudásukat, a versenyszám győztese Farkas Klaudia és Hidalgó, Vasvári Nadin Púder nyergében küzdött az ezüstért, harmadik Gellén Gabriella és Árnyék (E.Gyarmati Elvis).

Farkas Klaudia és Hidalgo

Az ugró versenyszámok zárták a sort, 50-60 centiméteren REV-esek között Balogh Boglárka nyert Báróval, REV nélküliek kategóriában Vasvári Nadin Púderrel győzött, másodikként Szabó Alina Vivien és Alíz végzett, harmadik lett Vasvári Nadin második lovával, BZ Chaplinnel.

Vasvári Nadin és BZ Chaplin

60-70 cm-en Csoba Lara Petra mutatott be győztes lovaglást Z.A.Nasan nevű lóval, második helyen Czira Noémi Jázmin és Houdini végeztek, harmadik helyért járó szalagot kaphatott Hugyecz Evelin és Blanka.

Balogh Boglárka és Báró

A 80-90 cm elmaradt, így a nap legmagasabb versenyszáma a 70-80 cm volt az utolsó megmérettetés a versenynapon, melyet Anka Vivien a rutinos Sziszivel nyert, mögötte szintén hibátlanul, ám 3 másodperccel lemaradva Urr Lili és Houdini értek célba, a harmadik helyet Csoba Lara Petra és Zeus hozták el.

Gratulálunk minden kedves helyezett lovasnak!

További eredmények itt tekinthetők meg.

2022. 05. 14.
Nagy Dóra
Lovasok.hu

Hozzászólások