Rekord nyeremény a lóversenyen

Nem kevesebb, mint 3.613.710 forintot ért a jó sorrend az Ötösbefutón.

A magyar lóversenyfogadás történetének legnagyobb nyereményét hozta a francia Ötösbefutó futam a szombati versenynapon. Három szerencsés játékos találta el az Olmo Holz (2) – Oropuro Bar (3) –Global Manhattan (9) – Twist des Caillons (17) – Used to Me (5) befutási sorrendet a 17 lovas vincennesi ügetőversenyen. A szerencsés lóversenyfogadók nyereménye egyenként 3.613.710 forint.

Fotó: equidia.fr  

Három különböző fogadóirodában nyerték meg az egyenként több, mint 3,6 millió forintos, a magyar lóversenyfogadás történetében rekordnak számító nyereményt a szombati Ötösbefutó futamban. Az egyik szerencsés, a lóversenysport világából jól ismert Ópéczy András élő adásban mesélt a mesés nyeremény történetéről.

Elmondta, hogy rendszeresen játszik az Ötösbefutó versenyekben és az esélyesek mellé kevésbé favorizált lovakat is keres a szelvényére. Hangsúlyozta, hogy a lóversenyfogadók évtizedek óta várnak ilyen, hatalmas nyereménnyel kecsegtető játékra és mindenkit arra bízta, próbálja ki az Ötösbefutót, mert 300 forinttal 10 millió forintot véleménye szerint jelenleg egyetlen szerencsejátékkal sem lehet nyerni hazánkban ilyen könnyedén és élvezetesen.

Nagy előnye ennek a játéknak, hogy a hihetetlenül izgalmas, látványos francia lóversenyfutamokhoz kapcsolódik, amelyeket bárki élőben nyomon követhet a Sport televíziónak köszönhetően. A Sport Televízióban minden nap jelentkező Ötösbefutó játék 10 millió forint jackpottal vasárnap folytatódik. A helyszín ezúttal Longchamp lesz, ahol a legjobb hároméves kancák sorrendjét kell eltalálni.

2014.05.10. Forrás: Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft.

Hozzászólások