Philadelphia nyerte az Ezerjó Díjat az Ügetőn

Philadelphia (Németh Viktória) nyerte az Ezerjó Díjat március 14-én az Ügetőn. Nagyszerű finissel Jogging (Varga Sándor) jött fel másodiknak, Amazing Lobell (Lakatos Árpád) lett a harmadik.

Összefoglaló a 2015. március 14-i versenynap futamairól

1. futam:

Ileda Bi kezdett a legjobban, mellé Medália zárkózott fel, mögöttük N. Lady és Prometheus kettőse ügetett és Pinokkió tartotta még jól magát. A befutó nagyon izgalmasan alakult, hárman is csatáztak a győzelemért, Ileda Bi, N. Lady és Pinokkió. Célfotó döntött az első helyről N. Lady javára, Pinokkió lett a második, Ileda Bi a harmadik, majd Kentucky Girl érkezett.

Befutási sorrend: N. Lady (4) – Pinokkió (2) – Ileda Bi (6)
Győztes idő: 19,2

2 futam:

Hamar felzárkóztak a 20-ról és 40-ről fordulók. Az első egyenesben Nacho Nico érkezett meg Jonatán mellé, mögöttük Knock-down és Racing Athlete, majd Jákfa, Primusz és Lucuska volt a sorrend. Izgalmas lett a befutó, megindult hátulról Lucuska, jött Primusz és Jákfa is. Lucuska lett a nyerő, Primusz és Jákfa szerezték meg a helyezéseket.

Befutási sorrend: Lucuska (6) – Primusz (4) – Jákfa (2)
Győztes idő: 20,9

3. futam:

Nem indult: Tündérrózsa (3) és Super Gull (6)!

Serafina Ketti a start után hibázott és kiesett a versenyből. Sumi és Retorzió kezdtek a legjobban, de jól tartotta magát Sebastian Ketti és Tini-Mia is. A túlsó oldalon Tini-Mia támadta Sumit, aki gyorsított és biztosan nyerte a futamot. Tini-Mia és Sebastian Ketti lettek a helyezettek. Retorzió az utolsó kanyarban hibázott.

Befutási sorrend: Sumi (1) – Tini-Mia (5) – Sebastian Ketti (2)
Győztes idő: 21,6

4. futam:

Nem indult: Pletykás (7) és Napraforgó (8) Pán Péter a Versenyintézőség rendelkezésére nem indult!

Nagyon zavarosra sikerült az Amatőrverseny Hendikep, több visszastart volt, szerszámigazítással és kocsicserével tarkítva, ami több lónak sem tett jót. Élről Oberon és Pannus-Com kezdtek a legjobban, hátulról pedig Nelli Gull, Kandidátus hibázott. A túlsó oldalon Oberon és Pannus-Com hibáztak, a vezetést Olajbáró vette át. Olajbáró mögött Nelli Gull lett a második, Pipacsos a harmadik.

Befutási sorrend: Olajbáró (13) – Nelli Gull (11) – Pipacsos (10)
Győztes idő: 20,3

5. futam:

Vamos Kemp, Ostrom és Stone Capes Judy triója kezdett a legjobban, az első egyenesben Oldtimer Diamant csatlakozott hozzájuk és felment Vamos Kemp mellé, majd Ostrom és Stone Capes Judy következtek. A befutóban Vilja Brick indult meg nagy lendülettel, de csak másodiknak tudott felszaladni. Vamos Kemp start-cél győzelmet aratott, Vilja Brick és Stone Capes Judy lettek a helyezettek.

Befutási sorrend: Vamos Kemp (5) – Vilja Brick (7) – Stone Capes Judy (3)
Győztes idő: 17,9

6. futam:

Nem indult: Blitz Va Bene (4)  és Rubino TIM (9).

Pazar Hölgy és Rise N Shine kezdtek a legjobban, Palmira Saf hibázott a start után és a mezőny végére esett vissza. A túlsó oldalon Rise N Shine került az élre, istállótársa Rafa pedig felment mellé. Ők csatáztak nagyot a győzelemért, amit végül Rise N Shine szerzett meg, Rafa mögött Jubilee Hut lett a harmadik.

Befutási sorrend: Rise N Shine (3) – Rafa (7) – Jubilee Hut (6)
Győztes idő: 21,9

7. futam:

Nem indult: Orifiamma Jet (6).

Philadelphia vette a legjobb startot, mögötte Palkó, Amazing Lobell, Zavita Meerswal és Jogging ügettek, a sort Naomi zárta. A túlsó oldalon többen is elindultak, jött Amazing Lobell, Red Mile of Lions  és Zavita Meerswal. A befutóban Jogging jött nagy lendülettel, de már csak másodiknak ért fel, Philadelphia start-célban győzött, Amazing Lobell lett a harmadik.

Befutási sorrend: Philadelphia (4) – Jogging (5) – Amazing Lobell (3)
Győztes idő: 18,4

8. futam:

Nem indult: Repeta (4), Szivárvány (10) és Saron (13).

Suzy, Padova és Renoir Lag volt az első három ló sorrendje a start után, Sun City pedig elgaloppozta magát. Az első egyenesben Serial Killer NP indult el és felment Suzy mellé, a befutóban pedig el is ment mellette és biztosan nyerte a futamot. Sziklaszirt remek finist követően érkezett meg másodiknak, Chevaliier SR lett a harmadik.

Befutási sorrend: Serial Killer NP (11) – Sziklaszirt (2) – Chevallier SR (9)
Győztes idő: 20,4

Megközelíthetőség:

A versenyekről közvetít a 

Vagy nézd élőben az ügető versenyeket a Lovasok.hu-n!

Az élő közvetítés megtekintéséhez kattints a képre.

www.kincsempark.hu

2015.03.16. Forrás: Kincsem Park
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.03.24.

Hozzászólások