Nehéz volt tippelni, könnyű volt kaszálni az ügetőn

A Nyeretlen Kétévesek versenyében tizenkét jobbnál-jobb ügető sorakozott fel, sorozatnyerők léptek pályára a Calorina Díjban, az Uli Díj pedig hat nagy esélyest hozott – nem volt könnyű dolga a szombati ügetőnapon fogadó lovirajongóknak. Guruljunk át együtt a Kincsem Park ügető futamain:

Az idei év harmadik csikófutamában, a Nyeretlen Kétévesek Versenyében népes mezőny gyűlt össze. A tizenkét indulóból nehéz volt megtippelni, ki végezhet az élen, hiszen az eddig már bizonyított lovak mellett több most debütáló, jó származású ügető is indult. Sport és fogadási szempontból is nagyszerű összecsapást láthatott a közönség, melyben VAQU. Em.Q bizonyult a legjobbnak. Őt követte Villeneuve és Vulcano Boy.

Befutási sorrend: VAQU. Em.Q (4) – Villeneuve (1) – Vulcano Boy(11)

Kettőből, kettő – ez a mérlege Turbucz Gábornak, aki szombaton megpróbálta tovább erősíteni remek statisztikáját a Kőbánya SC Ökölvívó Klub Díja Hendikepjében. Ezúttal a kilencéves herélt, Nixon sulkyjában ült, azonban nem volt könnyű dolga, mert Deixler Dóra és No Fear remek formában rajt-cél győzelmet aratott, ráadásul Németh Gábor és Naomi párosa is megelőzte őket, így most be kellett érnie a harmadik hellyel.

Befutási sorrend: No Fear (2) – Naomi (10) – Nixon (3)

Két sorozatnyerő is pályára lépett a Calorina Díjban, nevezetesen Asterix Evo és Machetta. Ugyanakkor a múlt héten pazarul mozgó Tarita Teriipia AT-vel is számolniuk kellett. Asterix Evo-t erősen “támadta” is a célegyenesben, de utol már nem érte, így előbbi már zsinórban ötödjére örülhetett győzelemnek. Machetta ezúttal harmadik lett.

Befutási sorrend: Asterix Evo (2) – Tarita Teriipia AT (4) – Machetta (10)

Mindössze hatan állnak starthoz a szombati nap főfutamában, az Uli Díjban. Nehéz volt rámutatni a nyerőre, hiszen olyan klasszisok álltak rajthoz mint Conway Boko, Masterpiece és Speedy Boy, valamint Orlando Bloom is az esélyesek táborát erősítette. Sokáig Masterpiece vezetett Conway Boko-val a nyakán, azonban a célegyenesben a harmadik helyről begyújtva rakétáit, mindkét lovat megelőzte Speedy Boy és hajtója, Veljko Mazsity, ám Orlando Bloom is begyorsított, így szorítva ki végül a sokáig vezető Masterpiece-t a dobogóról.

Befutási sorrend: Speedy Boy (5 ) – Conway Boko (1) – Orlando Bloom (6)

A következő ügető versenynap szeptember 25-én vasárnap lesz a Kincsem Parkban:

  • Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
  • Időpont: 2016. szeptember 25-én vasárnap, kezdés 14 órakor
  • A belépés ingyenes!
A versenyekről közvetít a 

2016.09.20. Forrás és fotó: Kincsempark.hu

 

 

 

 

Hozzászólások