Magyar sikerek díjlovaglásban és militaryban

Magyar sikerek díjlovaglásban és militaryban

 

Díjlovasaink két osztrák versenyen is szép eredménnyel képviselték hazánkat június első hétvégéjén.

Jelentős sikereket értek el a Kwizda lovasai Achleitenben. Szokola Csaba Arco Polo Z-vel egy 3. hely (67,421%, Fiatal Lovas Egyéni Feladat) és egy 4. hely (66,4%, Szent György Díj) birtokosaként térhetett haza. Farkas Katalin Absynthe-al 64,21%-al 9. lett a Szent György Díjban és 8. a Fiatal Lovas Egyéni feladatban 65,079%-al. Jenei Péter Rektorral, Gémes Barnabás Ballentinoval szintén jól szerepeltek.

Junior Csapatfeladatban Gémes Barna 6. (64,77%) Jenei Péter 16. (61,67%) lett. Junior egyéniben Gémes Barna az 5. helyet hozta el (66.27%) Jenei Péter pedig a 13. lett. (63,6%) Ezzel az eredménnyel mindkét fiatal megszerezte minősülését a Junior EB-re.

Az Ebreichsdorfban megrendezésre került CDNA*/B versenyen Garai Máté Dancing Queen Bc-vel, Ruttkai Krisztina Don Diego De La Vegával, Szeredy Patrícia Constantino S-el és Tilly Dóra Emma Rood Chanelloval mutatták be programjaikat.

A Szent György Díjban Garai Máté és Dancing Queen a 8., Szeredy Patrícia és Constantino’s a 19., a Ruttkai Krisztina – Don Diego De La Vega páros pedig a 20. helyen végzett. A Fiatal lovas előkészítő feladatban Garai Máté a 6., Ruttkai Krisztina a 17., Szeredy Patricia pedig a 18. helyezést érte el.

Németh Gergely és Rion Express A kategóriában a 8. helyet szerezték meg, L osztályú programjuk pedig a 7. helyre volt elég. A Tilly Dóra Emma és Rood Schanello páros a junior csapatversenyben a 15., a Junior előkészítő feladatban pedig a 8. helyen végzett.

Lovastusa

Militarylovasaink az ausztriai Laintalban, valamint a lengyelországi Strzegomban mérettek meg. Az osztrák pályákon a CIC* kategóriában 8. helyezésével Tuska Pál volt a legeredményesebb magyar lovas Ben Bendegúz nyergében.

A lengyel CICO***-W versenyen Egyed László és Clifton Ios a 28. helyezést érték el. A CCI* kategóriában legeredményesebb lovasunk Varga Zsuzsa volt, aki Farello Z-vel a 12. helyen végzett. A Hajdu Eliza – Skipio S páros a 21., Varga Júlia és Admirális a 27. A CIC** versenyszámban hazánkat Schaller Eszter és Bettle képviselte, teljesítményük ezúttal a 25. helyre volt elég.

 

2012.06.07. Magyar Dorottya, Lovasok.hu
Forrás: MLSZ
Frissítve: 2023.05.17.
Fotók: Canva

Hozzászólások