Gróf Andrássy, Herendi Porcelán Vándorkupa Tabajdon

Ismét figyelmet érdemlő, jelentős lovaspóló rendezvényre szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét. Ingyen megtekinthető Nemzetközi Lovaspóló Tornára invitálunk minden lovaspóló kedvelőt a Magyar Polo Clubba, ahol a tavalyihoz hasonlóan idén is Tabajdon kerül sor a tornára. Ezúttal két hétvégi verseny lesz: a “Budapest Challenge Cup, BMW Diplomats Tournament” június elején és a “Amateur Cup” június végén.

Ilyen népes számú csapattal rendező verseny még nem volt Magyarországon a 20 éve újraindult pólósport eddigi történetében. 8 nemzetközi csapat, több mint 30 játékos (amerikai, dél-afrikai, argentin, belga, angol, osztrák, szlovák, orosz, mexikói és természetesen magyar játékosok), valamint több mint 100 ló részvételével zajlanak majd a csaptok közötti izgalmas és látványos küzdelmek. A rendezvényekre a lovassportok kedvelőit is szeretettel várjuk, a rendezvények megtekintése ingyenes a klubban.

Budapest Challenge Cup,
BMW Diplomats Tournament
Időpont: 2014. Június 6-8.
Helyszín: Tabajd

Amateur Cup

Időpont: 2014. Június 28-30., 
Helyszín: Tabajd
A belépés INGYENES!

Jótékonysági rendezvény a Mosoly Alapítvány részére.

Mindkét verseny a Budapesttől 30 km-re, a csodálatos szépségű Váli völgyben fekvő Tabajdi pólós réten kerül megrendezésre. Itt működik Magyarország legnagyobb pólóközpontja, a Magyar Polo Club, mely az országban egyedül képes megfelelni a nemzetközi előírásoknak.

A rendezvények szervezője: Dr. Ivanics György, a Magyar Polo Club elnöke

A rendezvények védnöke: Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

Ajánlott viselet: alkalmi viselet, hölgyeknek kalap.

Rossz idő esetén a pólópálya közelében sátrak biztosítják a nézők kényelmét.

Az ingyenes jegyek mellett lehetőség van korlátozott számú VIP jegyek vásárlására is; erről a 30/ 998-9013-as telefonszámon lehet érdeklődni.

A VIP sátorban a Gundel Étterem szolgáltatja a finom ételeket, és a Tokaji Bardon, és a Villányi Wunderlich pincészet borait kóstolhatják meg a vendégek. A rendezvény média támogatója a Világgazdaság üzleti hetilap.

A lovaspóló verseny támogatói a világon mindenhol a prémium kategóriás termékek forgalmazói. E rendezvény fő támogatói BMW Group Diplomatic, a BMW és a Mini Morris gépkocsik forgalmazóján és a Herendi Porcelánmanufaktúrán kívül: Schoeffel luxus gyöngykereskedés, Professio Kft., Abacus Hotel, IronFx, FlowAviation és a Lotus Home bútorkereskedés.

Megközelíthetőség:

Tabajd, Magyar Polo Club

Bővebb információ: 

​2014.04.14. Lovasok.hu
Kép: Canva.com, Magyar Polo Club
Frissítve: 2022.09.13.


KapcsoLÓdó cikkek:

Korábbi lovaspóló versenyek Tabajdon >>

Lovaspóló >>

Még több lovas rendezvény >>

2014. szeptember 19-21-én ismét izgalmas lovaspóló viadalllal vár Tabajdon a Magyar Polo Club. A három napos rendezvényre a belépés díjtalan.

Gróf Andrássy Géza az 1880-as években, Magyarországon elsőként hozta létre a Magyar Póló Sportot. Magyarország e kiemelkedő személyiségének állít emléket a Magyar Polo Club, A Gróf Andrássy Géza, Herendi Porcelán Vándorkupa megalakításával.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. a hivatalos díjszállítója a rendezvénynek.

A Vándorkupáért 0-4 gólós csapatok versenyeznek majd. Nyolc csapatot várnak a három napos viadalra, a világ minden tájáról.

A belépés díjtalan!

Bővebb információ: 

A kupa a Budapesttől 30 km-re, a csodálatos szépségű Váli völgyben fekvő Tabajdi pólós réten kerül megrendezésre. Itt működik Magyarország legnagyobb pólóközpontja, a Magyar Polo Club, mely az országban egyedül képes megfelelni a nemzetközi előírásoknak.

Megközelíthetőség:

2014.08.25.
Dr. Ivanics György
Magyarpoloclub.hu
Kép: Canva.com, Magyar Polo Club
Frissítve: 2022.09.13.

Hozzászólások