Egy igazi különlegességgel várunk Téged is az OMÉK-on!

Idén a Lovasok.hu-val is találkozhatsz az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon, ahol Partnerünkkel, a Kárpát-medencei Turizmus Egyesülettel jelentünk meg. Sok-sok érdekességet, ajándékot hoztunk és egy igazi különlegességet mutatunk be, amivel költséghatékonyabbá teheted a lótartást mindamellett, hogy lovadat is kényelmesebb, egészségesebb környezetben tudhatod!

Ez a valami nem más, mint a kenderszárból készült pozdor alom!

A pozdor alom költséghatékonysága abban rejlik, hogy kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, valamint, hogy jóval kevesebbet kell belőle felhasználni – akár az eddigi költségek harmada megtakarítható!

Az alomról a trágyát naponta, az átnedvesedett részeket azonban elég hetente egyszer-kétszer eltávolítani, annak helyére frisset tölteni. Mindez könnyű, hiszen az alom megkeményedik, nem folyik szét!

Átlagos felhasználás heti 0,5-1 bála között, melyek könnyen szállítható, kisebb kiszerelésbe csomagolva még könnyebbé teszik a mindennapi feladatokat.

Milyen előnyöket jelent még a pozdor alom?

  • Abszorbens anyag – szivacsként szívja magába a nedvességet. Nedvszívó képessége kimagasló például a szalmához, forgácsalomhoz képest.
  • Pormentes, nem irritálja a ló légzőrendszerét!
  • Antibakteriális hatású, kerülik a rovarok!
  • Csapdába ejti a kellemetlen szagokat!
  • Könnyen kezelhető, az átnedvesedett pozdor kemény, szerves műtrágyává alakul. Egyszerű karbantartása pénzt, időt takarít meg!
  • Teljesen természetes, környezetbarát, az állatok számára komfortos megoldás!

Tudj meg róla még többet! Látogass ki az OMÉK-re és keresd a Lovasok.hu standját az A pavilonban vagy érdeklődj a 0630/542 4276, illetve a kenderpozdorja@kenderkeszitok.hu elérhetőségek bármelyikén!

2019.09.26. Frisch Andrea, Lovasok.hu szerkesztősége

Hozzászólások