A Némethy Bertalan Régió 1-es csapata az amatőr bajnok

Az amatőr lovasok csapatversenye a pénteki és a szombati nap eredményeiből adódott össze, mindkét esetben a legjobb három eredményt véve alapul. Nagyon szoros volt a verseny a kategóriában, két csapat is négy hibaponttal zárt, akik összevetettek az aranyéremért, illetve holtverseny volt a bronzérmes pozícióban is.

Először a bronzéreméről döntöttek, ahol Kiss Anett Natália kezdte meg az összevetést Pest megye 2-es csapatáért. Az El Caminot lovagló hölgy hibázott az egyik oxeren, így a Máchánszky Gyula régióért lovagló Vecsei Lilinek egy biztos hibátlan is elég lett volna. De ő gyorsabb is volt, és PM Balouvelle nevű lova nem is ütött ezzel bebiztosította a dobogó harmadik fokát csapata számára.

Ezt követően jött a két élen álló csapat közötti összevetés, ahol a Némethy Bertalan Régió 1-es csapatából Ádám Eszter vállalta a feladatot, míg Pest megye 1-es csapatából Márki Zoltán. Mindkét lovas hibázott, viszont Ádám Eszter valamivel gyorsabb volt, így a Némethy Bertalan Régió 1-es csapatának nyakába akasztották az aranyérmet.

Némethy Bertalan Régió 1
Ádám Eszter
Blaski Lili
Dr. Czuczai Natália
Jármy Tibor
Csapatvezető: Mráz Tamás

Peste megye 1
Reisz Fanni
Mári Zoltán
Bozsóky Zsófia
Bohák-Debreczeni Éva
Csapatvezető: Göttler Vilmos

Máchánszky Gyula Régió
Dunai-Kovács Lilla
Varnyú Lilla
Endrédi tekla
Vecsei Lili
Csapatvezető: Lehotai Máté

Peste megye 2
Mercz Dorina
Dr. Faluhelyi Dóra
Kiss Anett Natália
Régely Károlx
Csapatvezető: Vincze Cintia

Peste megye 3
Kádár Attila
Németh Viktória
Dr. Kölcsey Rieden Roland
Nagy Vivien Krisztina
Csapatvezető: Réti Dávid

2022.09.03.
Kép: Canva
Forrás: dijugratoszakag.hu

Hozzászólások