73 éves díjugrató iskolázta le a mezőnyt

Hosszú kihagyás után egy németországi versenyen tért vissza a díjugrató pályára Krucsó Balázs, míg testvére Wiener Neustadtban bizonyított. Utóbbi helyszínen az is kiderült, hogy a legendás Hugo Simon még mindig verhetetlen.

Fotó: Remco Veurink

Október első hétvégéjén a németországi Rulleban jeleskedett a kihagyás után visszatérő Krucsó Balázs, aki kitűnő helyezéseket ért el Fairplay 41 és Quandurina nevű lovaival, CSI*** nemzetközi díjugrató versenyen.

Ezzel egy időben a Wiener Neustadt-i Arena Nova csarnokban két lovas szakemberünk, Schlezák Melinda versenybíró és Erdélyi Magdolna pályaépítő közreműködésével rendezték meg a hagyományos CSI ** díjugrató versenyt.

A Nagydíjban a 73 éves osztrák legenda, Hugo Simon tudott nyerni Freddy nevű lovával. Kitűnő eredményeket szerzett válogatott ugrólovasunk, Krucsó Szabolcs is, aki  Chacco Boy nevű lovával a Nagydíjban hetedik helyen zárt és jeleskedett a nagykör versenyszámaiban. A fiatal lovak versenyszámában a 6 éves sárga Georgie’s Londonnal volt második, a kiskörben pedig Sherryvel szerzett második helyezést.

Krucsó Szabolcs és Chacco Boy a 2015-ös budapesti CSIO-n

Országunk jelenlegi legjobb női lovasa, Hugyecz Mariann a 11 éves Never Lasttal a nagykörben helyezett lett, míg másik lovával, Belcantoval is szerzett egy negyedik helyezést.

2015.10.05. Forrás: Díjugrató Szakág

Hozzászólások