Conway Boko nyerte a Cyrano Díjat az Ügetőn

Conway Boko (Hajnal Tibor) biztosan nyerte a Cyrano Díjat március 28-án az Ügetőn, mögötte CS Hopes Are High (Michael Hönemann) és Uma Combo (Tomaz Osterc) lettek a helyezettek.

Összefoglaló a 2015. március 28-i versenynap futamairól

1. futam:

Nem indult: (2) Oli Sun.
Jól kezdtek az élről fordulók, közülük is Jákfa volt a leggyorsabb, de az első egyenesre már Sholty Csabi érkezett elsőként. Riviéra Dream zárkózott fel a negyedik helyre, jól tartotta magát még Knock-down és Prometheus is. A túlsó oldalon Magiszter indult el, Riviéra Dream a mezőny végére esett vissza. Sholty Csabit Magiszter támadta, de megverni nem tudta, Knock-down jött fel harmadiknak.

Befutási sorrend: Sholty Csabi (3) – Magiszter (9) – Knock-down (1)
Győztes idő: 22,3

2. futam:

A gyors Királyhágó szokás szerint jól indult, mögötte Milli Nevi és Mikes helyezkedtek és a második sorból induló Maya Goal is szépen zárkózott, a sort Medália és Ottey Boss zárták. Maya Goal és Királyhágó kettőse érkezett elsőként a finisbe, előbbi volt az erősebb és nyerte a futamot, Mikes szaladt fel végül másodiknak, Királyhágó lett a harmadik.

Befutási sorrend: Maya Goal (10) – Mikes (8) – Királyhágó (11)
Győztes idő: 20,4

3. futam:

A start után Rafael Bit hibázott és kiesett a versenyből. Rocket Boy, Prudy, Filipana Goal és Oldtimer Diamant négyese helyezkedett az élen, Spulni versenyzett kiszakadva. A túlsó oldalon Harlynda és Prudy indítottak támadást, a befutóban pedig  Rocket Boy robbantott és meg is nyerte a futamot. Prudy jött fel másodiknak, Oldtimer Diamant lett a harmadik.

Befutási sorrend: Rocket Boy (5) – Prudy (2) – Oldtimer Diamant (3)
Győztes idő: 17,7

4. futam:

Kaotikusra sikerült a nap negyedik futama, sok hibázó ló volt. Csak a harmadik próbálkozásra lett jó a start. Trencsén indult a legjobban és végig vezetve nyerte a futamot. A renegeteg hibázó lónak köszönhetően Sholty Geri fel tudott jönni másodiknak, Topáz Lady  lett a harmadik.

Befutási sorrend: Trencsén (8) – Sholty Geri (14) – Topáz Lady (10)
Győztes idő: 24,8

5. futam:

Hajtóváltozás: (1) – Open kocsijában Gyolai Zoltán helyett Deixler Kálmán.
Nótás Fanti hibázott az első kanyarból kijőve és kiesett a versenyből. Nelli Gull kezdett a legjobban, mögötte Norman ügetett, kettesfogatokká rendeződött a mezőny. A túlsó oldalon Old Shatterhand ment fel a vezető ló mellé és Naomi is megjelent. A nap eddigi legszorosabb finisét láthattuk. A végig vezető Nelli Gull nyert, Old Shatterhand lett a második, Naomi a harmadik.

Befutási sorrend: Nelli Gull (3) – Old Shatterhand (9) – Naomi (7)
Győztes idő: 19,7

6. futam:

Nem indult: (12) Anna Milau.
Uma Combo vette a legjobb startot, majd Conway Boko, Amazing Lobell és CS Hopes Are High volt a sorrend. Conway Boko a tribün előtti egyenesben átvette a vezetést. A mezőny három részre szakadt. Az utolsó 500 méterre érve Uma Combo fáradni látszott, a helyét CS Hopes Are High vette át. Conway Boko magabiztosan nyerte a futamot, CS Hopes Are High lett a második, Uma Combo megőrizte a harmadik helyet.

Befutási sorrend: Conway Boko (7) – CS Hopes Are High (8) – Uma Combo (4)
Győztes idő: 17,8

7. futam:

Chevallier SR hibázott a start után és kiesett a versenyből. Red Bull kezdett a legjobban, mellé Serial Killer NP ment fel, majd Santana, Ramona Vita, Padova, San Francisco és Shark WF volt a sorrend. Ramona Vita a második kanyarban hibázott és kiesett a versenyből. A vezető négyes meglépni látszott a túlsó oldalon, Red Bull, Serial Killer NP, San Francisco és Santana négyeséről volt szó. Az utolsó kanyarban Serial Killer NP vette át a vezetést, őt San Francisco támadta a befutóban, majd Santana és Red Bull érkeztek. A Versenyintézőség a futam után a célon elsőként áthaladó Serial Killer NP-t tisztátalan ügetés miatt diszkvalifikálta, így San Francisco lett a nyerő, mögötte Santana és Red Bull lett a sorrend.

Befutási sorrend: San Francisco (6) – Santana (2) – Red Bull (5)
Győztes idő: 18,4

8. futam:

Professzor kezdett nagyon gyengén, Salto Du Bouffey pedig galoppal kezdett és kiesett a versenyből. Exxon Valdez és Jubilee Hut vették a legjobb startot, mögöttük is kettesfogatokká rendeződött a mezőny. Az első egyenesben Rozália és Spartacus hibáztak, kiestek a versenyből, a mezőny végén a két istállótárs, Pinokkió és Kentucky Girl helyezkedtek. A befutóban indultak meg többen is, végül Renoir Lag lett a nyerő, Jubilee Hut a második, Priscilla a harmadik.

Befutási sorrend: Renoir Lag (9) – Jubilee Hut (5) – Priscilla (6)
Győztes idő: 21,2

 

  • Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
  • Időpont: 2015. április 4-én szombaton 14:00 órai kezdettel
  • A belépés díjtalan!
Megközelíthetőség:

A versenyekről közvetít a 

Vagy nézd élőben az ügető versenyeket a Lovasok.hu-n!

Az élő közvetítés megtekintéséhez kattints a képre.

www.kincsempark.hu

2015.03.30. Forrás: Kincsem Park
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.09.11.

 

Hozzászólások