Bencses Réka és ifj. Szuhai Gyula a Ssang Yong Hungarian Future Stars ifjúsági és U25-ös nagydíj győztesei

Balatonvilágosi Ssang Yong által támogatott Hungarian Future Stars legmagasabb versenyszámában, az U25-ös nagydíjban idén sem született meglepetés. 

A verseny történetében eddig Alasztics Aliz volt a győztes, de ezúttal a Pirik Farmos lovas nem volt az indulók között. Idén sem borult a papírforma, győzött a favorit lovas. A 140 cm-es, alappálya után az összevetésben egyedüli hibátlanként ifj. Szuhai Gyula Perthy Jacksonnal mindenkit maga mögé utasított.

Az Európa-bajnok lovas másik lovával, Cornettel a harmadik helyen végzett. Második lett a versenyen végig jó formában versenyző Bosits Boglárka Caremosszal.

Az ifjúsági korosztály 130 cm-es nagydíjának alappályáját négy ifjúsági korú lovas tudta hiba nélkül lelovagolni. A győzelmet a bajai, Sugo-Horse Lovaspark versenyzője, Füzér Flóra tanítványa, Bencses Réka szerezte meg Arania Z nyergében.

A négy összevető közül második helyen végzett az Antal tanya versenyzője, ifj. Antal Péter és Choral Symphony, megelőzve a mórahalmi gyermek válogatott tagját, Kiss Maját és Chaccot.

Az ifjúsági nagydíj negyedik helyezettje lett Janik Attila tanítványa, Osztovits Péter Quintanával.

2022. 06. 27.
Kép: Canva
Forrás: dijugratoszakag.hu

Hozzászólások