Nyereményjáték! Legyél a munkahelyeden/otthon is nyeregben, nyeregszékben!

Hatalmas nyereményjátékkal indítjuk a tavasz első hónapját! Vegyél részt Te is 2024.03.02. és 2024.04.06. között futó nyereményjátékunkon és nyerj 1 hetes Salli nyeregszék kipróbálási lehetőséget!

Töltsd ki a Lovasok.hu Lógyógyászati kérdőívét és nyerj értékes ajándékokat! A Nyereményjáték részleteiért kattints ide

Napjainkban egyre többen végeznek monoton ülőmunkát, ami sokszor helytelen testtartáshoz vezet és ebből eredően hát és mozgásszervi fájdalmak alakulnak ki. Az ülőéletmódból  fakadó panaszok, sokszor a lovasokat sem kímélik. A nyeregszék erre a problémára kínál megoldást!

A nyeregszék kialakítása a lovasnyeregben való ülés elvén alapszik, ezért nekünk Lovasoknak nem lesz ismeretlen az “érzés”, használatával otthon vagy a munkahelyen is nyeregben érezhetjük magunkat!

A nyeregszék kifejezetten népszerű és ajánlott azok körében, akik ülőmunkát végeznek, hiszen egésznapos munkavégzés során sem alakul ki merevség, zsibbadás.

A nyeregszék speciálisan kifejlesztett koncepciójának köszönhetően gondoskodik az egyenes ülésről, görnyedt testtartás nélkül, ezáltal megszünteti az ebből eredő hátfájást, erősíti a hátizmokat.

A lovagláshoz hasonlóan, a test összes izmát aktiválja. Javítja a vérkeringést, megakadályozva a visszerek kialakulását és a láb duzzadását. Segít a medencefenék izmainak helyreállításában is. A felsőtest a combbal azonos szöget zár be, ez a pozíció segít megelőzni az ízületi gyulladások kialakulását.

A nyeregszéknek nincs háttámlája. Rajta ülve a gerinc ugyanabban a helyzetben van, mint állóhelyzetben. Az egész test súlya az ülőcsonton és a lábizmokon nyugszik, mentesítve az az ülőizmokat a terhelés alól.

Kép: Frisch Andrea, Lovasok.hu
2024.02.27.

Hozzászólások