Lógyógyászati nyereményjáték a Lovasok.hu-nál!

Hatalmas nyereményjátékkal indítjuk a tavasz első hónapját! Vegyél részt Te is 2024.03.02. és 2024.04.06. között futó nyereményjátékunkon és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Milyen nyereményeket sorsolunk?

 • Az Equitime jóvoltából összesen 3 különböző színű Shires márkájú angol kefés csomagot sorsolunk ki, 11.000 forint értékben, csomagonként. Tartalma egy nyeles sörénykefe, kicsi Dandy kefe, szivacsos lemosókefe és patakaparó.
 • Te is lehetsz azon szerencsés 4 nyertes egyike, aki egy hétig kipróbálhat egy prémium Salli nyeregszéket, mely a legjobb ülést biztosítja a hátfájás megelőzésére, kezelésére!
 • Marton Zsófia (FITOCAVALLO®) felajánlásából 5 db könyvet és 5 db gyógynövényes csomagot vihetnek haza a szerencsések.
 • A Springmed a lovasok mellett a kutyásokra is gondolt. Két darab izgalmas könyvet nyerhetnek a sorsolásban résztvevők: Szívügyünk a ló és a Kutyabajok című könyveket.
 • Szívesen kényeztetnéd Te is lovadat egy kiadós masszázzsal?  A nyereményjátékban résztvevők között 2 db masszázs kezelést sorsolunk ki Deminger Kornélia, lófizioterapeuta jóvoltából. Pest megyében ingyenes kiszállással. Legyél Te is a szerencsés lótartók egyike!
 • Hallottál már az izomstimulációról? Ha szeretnéd kipróbálni, most itt a lehetőség! Összesen 10 db EQUERY P6 VIBE kezelést nyerhetnek a szerencsések 300.000 Ft értékben! A kezelés a kiszállási díjat nem tartalmazza!

 Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékon?

A sorsoláson való részvételhez töltsd ki a Lovasok.hu Lógyógyászati kérdőívét. 

A kérdőív kitöltéséhez kattints ide! 

A nyerteseket a kérdőívnél megadott e-mail címen fogjuk értesíteni, ezért fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz!


A nyereményjáték sorsolás időpontjai

2024.03.03. – 1 db Marton Zsófi Gyógynövények lovaknak, kutyáknak és macskáknak könyvet és 1 db FitoCavallo PREVUL gyógynövényt csomagot sorsolunk.
2024.03.05. – 2 db EQUERY P6 VIBE izomstimulátoros kezelés kerül kisorsolásra.
2024.03.07. – 2 db, 1 hetes nyeregszék próbát sorsolunk.
2024.03.09 – 2 db  EQUERY P6 VIBE izomstimulátoros kezelést sorsolunk ki.
2024.03.11. – 1 db Equitime Shires márkájú kefe csomag kerül sorsolásra.
2024.03.13. – 2 db EQUERY P6 VIBE izomstimulátoros kezelést sorsolunk ki.
2024.03.15 – Springmed, Szívügyünk a ló c. könyve kerül kisorsolásra.
2024.03.17 – 1 db Gyógynövények lovaknak, kutyáknak és macskáknak könyvet és 1 db FitoCavallo Corst gyógynövény csomagot sorsolunk Marton Zsófi jóvoltából.
2024.03.19. – 1 db Equitime Shires kefe csomag kerül sorsolásra.
2024.03.21. – 2 db EQUERY P6 VIBE izomstimulátoros kezelést sorsolunk ki.
2024.03.23 – Springmed Kutyabajok c. könyve kerül kisorsolásra a résztvevők között.
2024.03.25 – 1 db Marton Zsófi Gyógynövények lovaknak, kutyáknak és macskáknak könyvet és 1 db FitoCavallo TENDOR-D gyógynövény csomagot sorsolunk ki.
2024.03.27. – 1 db Equitime Shires kefecsomag kerül kisorsolásra.
2024.03.29. – 2 db EQUERY P6 VIBE izomstimulátoros kezelést és 2 db 1 hetes nyeregszék próbát sorsolunk.
2024.03.31. – 1 db masszázst sorsolunk a játékban résztvevők között.
2024.04.02 – 1 db Marton Zsófi Gyógynövények lovaknak, kutyáknak és macskáknak könyvet és 1 db FitoCavallo HESPAS-t sorsolunk ki.
2024.04.04. – 1 db masszázs kezelés kerül kisorsolásra.
2024.04.06. – 1 db Marton Zsófi Gyógynövények lovaknak, kutyáknak és macskáknak könyvet és 1 db FitoCavallo IMMUN-t sorsolunk.


Ismerd meg a nyereményjátékot támogató Partnereinket

Az Equi-time Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2003. decemberében alakult, székhelye Pilisen, a Kossuth L. út 1 sz. alatt található. Vállalkozásunk lovas felszerelések importjával, nagy- és kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Kezdetben, 1993 óta egyéni vállalkozásként működtünk, célunk minőségi , de mégis kedvező árú külföldi termékek megismertetése volt a hazai piaci szereplőkkel.

Equifarm.hu címen működik webshopunk is, amelyen keresztül mindenki jobban megismerheti kínálatunkat és biztonsággal rendelhet tőlünk.

 


Marton Zsófia – FitoCavallo

Gyógynövényekkel embereket és állatokat gyógyítani nem újdonság. Téged is érdekelnek a természetes megoldások? Szeretnél hatékony és biztonságos fitoterápiás kezelést a lovadnak vagy a kutyádnak? Szeretnél kedvencednek személyre szabott gyógymódot a sablonos tömegcikkek helyett? Csak a legkiválóbb megoldás érdekel, mindez elérhető áron, akár folyamatos szakmai támogatással és tanácsadással? Akkor számodra a FitoCavallo® termékcsalád jelenti a megoldást!

Ha növényi hatóanyagokkal szeretnéd lovad egészségügyi állapotát javítani vagy teljesítményét fokozni, fordulj a FitoCavallo szakértői csapatához! Állatorvosok és lótartók ajánlanak minket országszerte.

A FitoCavallo® termékfejlesztője az állatorvosi fitoterápia hazai szakértője, Marton Zsófia.

 


EQUERY P6 VIBE izomstimulátor

Az EQUERY P6 VIBE forradalmasítja a lótartást!

Az EQUERY egy elektromos izomstimulációs (EMS) rendszer, speciálisan lovak izomfejlesztésére és rehabilitációjára fejlesztve. Az EQUERY-t már 2019 óta használja több ezer elégedett ügyfél, négy kontinensen, különösen a lovas élsportban.

Az EQUERY legfőbb előnyei:

 • Kíméli az ízületeket, miközben alaposan megdolgozza és ellazítja az izmokat
 • Fokozhatja az izomaktivitást, erősebb és rugalmasabb izomrendszer érhető el
 • Javíthatja a ló szimmetriáját, testtartását és egyensúlyát
 • Mélyizom stimuláció révén intenzívebb és tartósabb eredmények érhetők el
 • Segíthet a jobb izomminőség elérésében, a verseny teljesítményének növelésében és a felépülésben
 • Jelentősen javíthatja az ugrási képességet, a robbanékonyságot és a sebességet
 • A kellemes és rendszeres kezelés javíthatja a ló morálját és anticipációját

SpringMed Kiadó

SpringMed Kiadó Állatgyógyászat® sorozatában jelent meg e két kötet, melyek a ló és kutyatartókat hivatottak ellátni hasznos tanácsokkal.

Dr. Mátray Árpád – Vér Imre: Szívügyünk a Ló

Egy állatorvos és egy vérbeli lovas gyakorlati tanácsai

A könyv egészségüggyel foglalkozó fejezetei Dr. Mátray Árpádnak a hallgatók által a Kossuth rádió Hajnal-táj című műsorában, 2007 és 2017 között eltelt tíz év során feltett kérdésekre adott válaszain alapulnak. Ezért ezek a lóegészségügy esetenként különleges és különösen sokféle területét érintik. Foglalkoznak mind a hagyományos, mind pedig az alternatív gyógyászat, ezen belül is a homeopátia területén alkalmazható módszerekkel, sőt ájurvédikus gyógytechnikákkal is.

A lótartás és lovas élet témakörével foglalkozó fejezeteket Vér Imre, számos lovaskönyv korábbi szerzője írta. A szerző ma is aktív lovas (immáron fél évszázada!), nagy gyakorlattal rendelkező oktató, túraszervező és túravezető. Írását a gyakorlatból vett példák, esetek is tarkítják, melyek gyakran meghökkentőek, néha esetleg viccesek is lehetnek, de mindig tanulságosak.

Dr. Mátray Árpád: Kutyabajok

– az állatorvos gyakorlati tanácsai című kötet bővített kiadása

A szerző több mint 5000 állategészségügyi témájú hallgatói kérdésre válaszolt 10 éven át, minden reggel, a Magyar Rádió „Hajnal-táj” című műsorában. A most megjelenő kötet a kutyatulajdonosoknak (a „gazdiknak”) és kutyákkal foglalkozó szakembereknek (állatvédők, -tenyésztők, kutyakozmetikusok, kutyapanziósok stb.) válhat hasznos segédeszközévé. Bízunk benne, hogy a kérdések és feleletek elolvasásával hozzájárulunk kedvenc állataik egészségének megóvásához, gyógyulásához.


Deminger Kornélia lófizioterapeuta

Magasan képzett és tapasztalt ló-terapeuta, lovardavezető és a FitoCavallo tanácsadója.

Deminger Kornélia holisztikus ló-fizioterapeuta. A Hagyományos Kínai Állatorvoslásra alapozott kezeléseket végez lovakon (akupresszúra, lézerakupunktúra, kinesio tape, cross tape, masszázs lovaknak). Továbbá workshopokat tart lovardáknak és lovas egyesületeknek ló-biomechanika és ló-masszázs témakörökben. A FitoCavallo® tanácsadójaként segíti a lovasokat a lovuk számára megfelelő gyógynövénykeverékek kiválasztásában.

https://www.fito-store.com/allat-fitoterapia-tanacsadas


Legyél a munkahelyeden/otthon is nyeregben, nyeregszékben!

Napjainkban egyre többen végeznek monoton ülőmunkát, ami sokszor helytelen testtartáshoz vezet és ebből eredően hát és mozgásszervi fájdalmak alakulnak ki. Az ülőéletmódból  fakadó panaszok, sokszor a lovasokat sem kímélik. A nyeregszék erre a problémára kínál megoldást!

A nyeregszék kialakítása a lovasnyeregben való ülés elvén alapszik, ezért nekünk Lovasoknak nem lesz ismeretlen az “érzés”, használatával otthon vagy a munkahelyen is nyeregben érezhetjük magunkat! 

A nyeregszék kifejezetten népszerű és ajánlott azok körében, akik ülőmunkát végeznek, hiszen egésznapos munkavégzés során sem alakul ki merevség, zsibbadás.

A nyeregszék speciálisan kifejlesztett koncepciójának köszönhetően gondoskodik az egyenes ülésről, görnyedt testtartás nélkül, ezáltal megszünteti az ebből eredő hátfájást, erősíti a hátizmokat.

A lovagláshoz hasonlóan, a test összes izmát aktiválja. Javítja a vérkeringést, megakadályozva a visszerek kialakulását és a láb duzzadását. Segít a medencefenék izmainak helyreállításában is. A felsőtest a combbal azonos szöget zár be, ez a pozíció segít megelőzni az ízületi gyulladások kialakulását.

A nyeregszéknek nincs háttámlája. Rajta ülve a gerinc ugyanabban a helyzetben van, mint állóhelyzetben. Az egész test súlya az ülőcsonton és a lábizmokon nyugszik, mentesítve az az ülőizmokat a terhelés alól.

2024.02.26.

Hozzászólások