Meglepnéd a lovad egy masszázzsal? Nyerj ingyenes kezelést a Nyereményjátékban!

Meglepnéd a lovad egy masszázzsal? Nyerj ingyenes kezelést a Nyereményjátékban!

Hatalmas nyereményjátékkal indul a tavasz első hónapja! Vegyél részt Te is 2024.03.02. és 2024.04.06. között futó nyereményjátékunkon és legyél a szerencsések egyike, nyerj masszázs kezelést lovad számára Deminger Kornélia lófizioterapeuta felajánlásával!

Töltsd ki a Lovasok.hu Lógyógyászati kérdőívét és nyerj értékes ajándékokat! A Nyereményjáték részleteiért kattints ide

Deminger Kornélia holisztikus ló-fizioterapeuta. A Hagyományos Kínai Állatorvoslásra alapozott kezeléseket végez lovakon (akupresszúra, lézerakupunktúra, kinesio tape, cross tape, masszázs lovaknak). Továbbá workshopokat tart lovardáknak és lovas egyesületeknek ló-biomechanika és ló-masszázs témakörökben. A FitoCavallo® tanácsadójaként segíti a lovasokat a lovuk számára megfelelő gyógynövénykeverékek kiválasztásában.

https://www.fito-store.com/allat-fitoterapia-tanacsadas

Miért jó a Lómasszázs?

A masszázs az egyik legrégebbi gyógymódok közé tartozik. Ahogy az embereknél, úgy a lovak kezelésében, gyógyításában is fontos szerepe van.

  • A masszázs hatására a megfeszült izmok ellazulnak, az ernyedt izomzat újult erőre kap, helyreállhat a normál izomfeszesség.
  • Segíthet a betegségek és sérülések megelőzésében.
  • Növelheti a ló aktív éveinek számát és fokozza a teljesítményt.
  • Enyhíti az intenzív testmozgás után jelentkező izomlázat és izomgörcsöt.
  • A versenyek előtti felkészülésben is segítségünkre lehet, hiszen csökkenti az izomfáradtságot, javítja az izomtónust, fokozza az izom rugalmasságát és az összehúzódás erejét növelve, erősíti az izmokat.
  • Megfelelő masszázs alkalmazásával felgyorsíthatjuk a vér- és nyirokkeringést, eloszlatva a duzzanatot, fellazítva az összetapadást, és az ízület visszanyeri egészséges aktivitását.

Szöveg és kép: FitoCavallo
2024.02.27.

Hozzászólások