Ismerd meg az Equusline lótápokat

Tudtad, hogy az Equusline lótakarmányokat lótáplálkozástan-specialista állatorvosi csapat állítja össze? Keresd a prémium minőségű Equusline tápokat mostantól megújult csomagolásban az equusline.hu oldalon!

Az Equusline lótakarmányok jellemzői:

„Two hearts one thought” – „Két szív egy dobbanás”. Az Equusline mottója jól jellemzi a ló és lovas közötti egység lényegét.

Az Equusline tápokat a kiváló minőség, jó emészthetőség és hasznosulás, hosszú eltarthatóság (1 év) és nagyszerű ár-érték arány jellemzi.  A tápok remekül kiegészíthetők az Equimins vitaminkészítményeivel is. Az Equusline termékkínálatában minden fajtájú, korú és terhelésű ló számára megtalálhatod a megfelelő takarmányt. Magas energiátartalmú takarmányok éppúgy szerepelnek a kínálatban a legmagasabb szinten versenyző lovak számára, mint a hobbilovaknak és csikóknak készült alaptakarmányok.

A müzli és pellet is alacsony hőmérsékleten, a nyersanyagok gondos kezelésével készül, így születik meg belőlük a lehető legjobban emészthető takarmány. Az alapanyagok csúcsminősége csakúgy, mint a gyártási technológia és modern minőségellenőrzés lehetővé teszi, hogy az Equusline takarmányokat kiváló emészthetőség és hasznosulás jellemezze, a lovak és tulajdonosaik legnagyobb megelégedésére.

Kiegyensúlyozott nyomelemtartalom
Optimális izomfejlődés
Kiváló minőségű paták
Ideális vérnyomás
Fényes szőrzet
Könnyű emészthetőség
Omega 3 és Omega 6 zsírsavak
 
 

Az Equusline szakemberei szigorú minőségellenőrzés során a legmodernebb technológiával ellenőrzik a teljes gyártási folyamatot. A gyártó saját laboratóriumában a nyersanyagok beérkezésétől a késztermék előállításáig a gyártási folyamat minden egyes lépcsőjét folyamatosan ellenőrzi. Az Equusline-nál kizárólag magas minőségű alapanyagokat használnak fel a takarmányok előállítására az innovatív gyártási folyamatok során. 

Az Equusline takarmányok specifikációját pedig olyan állatorvosi csapat állítja össze, akiknek a szakterülete a ló táplálkozástana. Rendszeresen gyűjtenek visszajelzéseket és tapasztalatokat szerte a világban, vezető lovasoktól és zsokéktól.

Az Equusline folyamatos kutatásainak a ló-táplálkozástan területén valamint a minőségi alapanyagok felhasználásának egyetlen célja van: az, hogy az Equusline minden ló számára a legjobb takarmányt biztosítsa, tekintettel a ló tevékenységére és fiziológiai állapotára, a fejlődésének minden egyes szakaszában.

Equusline lótápok a Lovas Piactér kínálatában:

A www.equusline.hu oldalon a következő Equusline prémium lótakarmányokat találhatod meg:

Az Equusline tápok főbb alkotóelemei

Növényi olajok:
 
A növényi olajok kiváló energiaforrásai az emészthető, lassan felszabaduló energiának, valamint Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat tartalmaz. Ez az alkotórész segít az egészséges szőrzet és a megfelelő izomzat kialakításában is. Nélkülözhetelen a nagy erőkifejtést végző lovak számára. Az olaj, mint energiaforrás segít az emésztőrendszer biztonságosabb és kiegyensúlyozottabb működésében is.
Lucerna:
 
Európa területén termesztett növény, amely kiváló fehérjeforrás alacsony keményítő- és cukortartalommal. Számos vitamin forrása is.
Árpapehely:
 
Keményítő- és olajtartalma lassan felszabaduló energiát ad. Segít a ló nyugalmának megőrzésében. Pehely formája miatt nagyszerűen emészthető, és kiváló rostforrás is egyben.
Élesztő:
 
Támogatja a rostemésztést és a takarmányozás hatékonyságát.
Szentjánoskenyér:
 
Emberi fogyasztásra termesztett ízletes alkotórész, amely magas kalóriatartalmú energiaforrás. Kiváló azoknak a lovaknak, amelyek olyan sportokban vesznek részt, ahol a kirobbanó energiára van szükség.
Lizin:
 
Limitáló aminosav. Minden ló számára, de különösen a csikók számára nagyon fontos. Az általános egészségre, az immunrendszerre, egészséges izomzat kialakulására is hatással van.
Zab:
 
Jól emészthető, nagy energiát adó, magas rosttartalmú gabona.
Az equusline.hu oldalon elérhető tápok közül csak a 
‘Super’ pellet (alaptakarmány vemhes és szoptató kancák részére) és az ‘Optima’ pellet (alaptakarmány csikók számára) tartalmaznak zabot, a többi táp zabmentes!
Szójabab hüvely:
 
Rendkívül gazdag emészthető fehérjében, és kiváló rostforrás.
Cukorrépa szelet:
 
Kiváló fehérje- és nagyszerű emészthető rostforrás. Magas antioxidáns és polifenol tartalma van. Nagyon jó nitrátforrás is, amelyet a szervezet aktív nitrogén oxiddá alakít, amely kiváló értágító hatású, csökkenti a vérnyomást és támogatja az izmok oxigén felvételét is. Ezzel együttesen segíti a nagy erőkifejtést és jó teljesítmény elérését.
Folsav:
 
Elősegíti a vörös vérsejtek képződését, tehát támogatja az izomzat oxigénellátását, csökkenti a regenerálódáshoz szükséges időt. Garantáltan doppingmentes összetevő (Nem EPO – hemopoietin)!
Biotin:
 
Kiváló B-vitamin forrás, támogatja a pata minőségét.
Aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok:
 
Az Equusline tápok az Equusline ló-táplálkozástan specialistái által kifejlesztett arányban és mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, aminosavakat és nyomelemeket, amelyek a lovak egészségéhez és sportteljesítményéhez elengedhetetlenek.
Búzakorpa:
 
Kiváló rostforrás, E-vitamin és B-vitamin tartalommal. Támogatja az emésztőrendszer működését.
Kukoricapehely:
 
Magas energiát adó összetevő, a jó emészthetőség miatt pehely formájában kerül a tápba.  A kirobbanó sportteljesítményt kívánó lovassportok számára szükséges alkotórész.
Bab és borsó:
 
Kiváló fehérje, foszfor és lizin forrás.

Az alkotórészek és azok aránya az egyes adott táp-típusok esetében eltérőek. Az adott táp leírásában mindig megtalálható a vonatkozó információ, ezeket keresd az equusline.hu oldalon!

Amennyiben tanácsra van szükséged lovad takarmányozásával kapcsolatban, vagy kérdésed lenne az Equusline lótápokkal kapcsolatban, fordulj bizalommal a cikk szerzőjéhez és az Equusline lótápok hazai forgalmazójához, Möhöly Christához.

Equusline Lótápok 
AB-ORIGINAL KFT.
9200 Mosonmagyaróvár
Kossuth Lajos utca 31.

 
Termékfelelős:
Möhöly Christa
+36 30/979 6578

2016.10.06. 
A cikket összeállította: Möhöly Christa Termékfelelős, Equusline

 

Hozzászólások