Ilyen a lószállítás professzionális szinten

Versenyre, túrára készül az egész lovarda vagy az egyesület? Egyszerűen és biztonságosan szeretnéd megoldani lovad külföldre szállítását? Ha a válasz igen, akkor a Horse Trans Cargo legújabb, 10 ló szállítására alkalmas kamionja a megoldás!

Elkészült az idei év második vadiúj lószállítója

A Horse Trans Cargo csapata büszkén jelenti, hogy az idei évben már a második új, 10 lovas MAN lószállító készült el a hollandiai Roelofsen felépítmény-gyártónál, melyet 2016. október 12-én vehették át Raalte városában. Még körülbelül két hétre van szükség, hogy a magyarországi üzembe helyezés és különböző engedélyek beszerzése után a legmodernebb lószállító kamion munkába állhasson.

Tudod, hány éves a Horse Trans Cargo “legöregebb” kamionja?

A HTC csapata mindig nagy hangsúlyt fektet járműpark folyamatos karbantartására és fiatalítására. Mindennél többet mond az adat, miszerint jelenleg a Horse Trans Cargo “legöregebb” kamionja, amivel lószállítást végeznek, mindössze 2 éves.

A 2016-os évben a most elkészült kamion már a második új tagja a Horse Trans Cargo flottájának. Áprilisban egy teljesen azonos méretű és azonos technikai paraméterekkel rendelkező, új MAN kamion is elkezdte már a munkát.

A Horse Trans Cargo kamionjaiban a lovak kényelme és biztonsága az elsődleges.

A Horse Trans Cargo kamionjai különböző, a lovak biztonságát, illetve minél kényelmesebb utazását szolgáló rendszerekkel vannak felszerelve:

  • ABS
  • Retarder
  • Intelligens követő rendszer (ACC)
  • A kamion, illetve utánfutó vagy pótkocsi lovas terét figyelő hőmérő és kamera rendszer

Lovak utaznak egész Európa-szerte a HTC kamionjaival

Jelenleg összesen 8 kamion, 1 db kétlovas kisteherautó, 3 db 3 lovas utánfutó és 1 db 7 lovas pótkocsi igyekszik az ügyfelek által támasztott igényeket kielégíteni a Horse Trans Cargo flottájában.

Heti rendszerességgel több kamion indul Auszria/Csehország-Németország-Hollandia-Belgium irányába, majd a hét közepén innen vissza Magyarországra. Kicsit ritkábban, nagyjából két-három hetente mennek kamionok Spanyolországba, Romániába, Törökországba is.

Szeretnéd, ha a Te lovad is a Horse Trans Cargoval utazna?

Lószállítással kapcsolatos kérdéseiddel forduljon bátran a Horse Trans Cargo irodájában dolgozó kollégáinkhoz, illetve kérj tőlünk konkrét árajánlatot e-mailben az info@horsetrans.hu címen! A további elérhetőségeket és az árajánlat kérő lapot megtalálod a Horse Trans Cargo honlapján is.

Elérhetőségek:
Horse Trans Cargo Kft.
4287 Vámospércs, Móricz Zs. u. 29.
Telefon: +36 20 935-7375
Fax/üzenet: +36 52 211-005
www.horsetrans.hu 
E-mail: info@horsetrans.hu

2016.10.21. Berecz Enikő, Horse Trans Cargo

Hozzászólások