Mészáros Zoltán újabb kurzusa

A JÓ LÁBVÉG vs. LÓLÁB VÉG Mészáros Zoltán kurzus sorozat első alkalma rendkívüli sikernek örvendhetett május 16.-án Pilisszántón. A rendezvény házigazdája Kormos Ferenc volt, a témakört lovas állatorvosként  pedig Dr. Köböl Boglárka vezette be.

A májusi képzésen Mészáros Zoltán előadását és bemutatóját láthatták az érdeklődők a lábvégek működéséről,a fiziológiás pataszabályzásról, korunk lábproblémáinak elkerüléséről, valamint a patkolatlan, egészséges patákról a sportban is.

A nagy létszámnak és érdeklődésnek köszönhetően egy újabb rendkívüli kurzus várja az érdeklődőket 2021.06.27.-én vasárnap a pilisszántói Tóth – Kormos lovastanyán, ahol Mészáros Zoltán újabb érdekességekkel várja a látogatókat a természetes lókiképzés területén. A rendezvényt házigazdaként Kormos Ferenc vezeti be, aki saját első 100 km-es távlovagló versenyéről fog beszámolni.

A hétvégi kurzus programjai között várható:

  • Délelőtt, az első kurzus ismertetése, rövid áttekintése. A fókuszban a mezítlábas ló patájának karbantarthatósága, valamint gyakorlási lehetőséget  és aktív részvétel minden résztvevőknek.
  • Délután, a ló és lovas párost egyensúlyban összekapcsoló mozgásmechanizmusának elméleti és gyakorlati elemzése, a bánásmód minden szegmensében.

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk június 27.-én is Pilisszántón Trojica u. 2633/2 cím alatt a Tóth – Kormos lovastanyán. Kérjük a kedves érdeklődőket, hogy képzésen való részvételi szándékukat a ferikormi@gmail.com címen, vagy a lenti űrlapon jelezzék!

Tudj meg többet a Z-Clinic szolgáltatásairól: http://lovarda.lovasok.hu/z-clinic

Z-Clinic filozófiájáról, a mögötte álló személyekről itt olvashatsz többet: http://www.z-clinic.hu/rolunk-2/

 

Hozzászólások