Hegedűszóra mozduLÓ lipicai lovak

Az óbudai Zichy-kastély udvarában varázsolta el a nézőket Lajkó Félix hegedűművész játéka, és Kappel Edit lipicai lovaival. Ha lemaradtál róla, Péterfy Zsuzsanna képein most megcsodálhatod a legszebb pillanatokat.

Még 29 képünk van Kappel Edit és Lajkó Félix előadásáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Lajkó Félix hegedűművész szeret a lovak közelében lenni és rájuk hangolódva muzsikálni, így nem volt meglepő, hogy lovakkal kísérve adott koncertet. Ebben Kappel Edit lókiképző segítette, aki a hegedű játékát lefordította a lovak nyelvére. Mindenkit magával ragadott, ahogyan a szilvásváradi lipicai lovak a hegedű játékával tökéletes összhangban mozdultak: felemelő muzsika, felemelő látvány és hihetetlen harmónia, ami ezt a produkciót jellemezte.

Lajkó Félix első ilyen jellegű előadását a Bécsi Spanyol Lovasiskolában mutatta be, már akkor is Kappel Edit és a szilvásváradi lipici lovak közreműködésével. 2015. július 18-án este pedig az óbudai Zichy kastély kertjében nyújtott maradandó emléket a nézők számára a hegedűszó és a zenére szinte táncoló lipicai lovak látványa. 

Még 29 képünk van Kappel Edit és Lajkó Félix előadásáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Ha lemaradtál volna, semmi ok a szomorkodásra: Péterfy Zsuzsanna lovas fotós a helyszínen járt és megörökítette az előadás legszebb pillanatait. Ha a hegedűszót nem is, de a lipicai lovakat mindenképp megcsodálhatod alább a képgalériában.

2015.07.22.
Fotó: Péterfy Zsuzsanna

Hozzászólások