Olyan hiányérzetem van… a póni a hotelben maradt!

Mindenki hagyott már hotelben valami csekélységet: egy konnektorban felejtett mobiltöltőt, zsebből kicsusszant kulcscsomót, vagy hasonlót. Azonban van egy apróság, aki egész egyszerűen gazdái emlékezetéből esett ki: Puddingot, a shetland pónit egész egyszerűen ott felejtették egy hotelben.

“Vajon hol lehetnek a gazdáim?”

Anglia népszerű hotelláncolata, a Travelodge minden évben készít egy listát a legmeghökkentőbb értékekről, melyeket kedves vendégeik maguk mögött hagytak. Bár a korábbi éveket nem egyszerű túlszárnyalni, de egy feledékeny párnak ezt egészen különös módon sikerült.

A 2015-ös lista élén egy póni álldogál magányosan

Történt ugyanis, hogy a feledékeny gazdik a skóciai Ayr városka Travelodge Hotelében szálltak meg Puddinggal a shetlandival. A házaspár megkérte a hotel dolgozóit, hogy vigyázzanak az apró patásra, amíg ők bemennek a városba ügyeket intézni. A kiruccanás olyan jól sikerült, hogy egész egyszerűen kiment a fejükből a recepción hagyott póni, és vidáman folytatták útjukat.

A hotel munkatársai azonban rövidesen felhívták a figyelmüket arra, hogy valamit ott felejtettek a recepción. Ismétlésképpen: egy pónit.

Ez a rövid, mégis döbbenetes történet sok kérdést felvet. Például, hogy mit keresett egy póni a hotelben? A gazdik számára olyannyira fontos volt a patás, hogy még oda is magukkal vitték? De ha már magukkal vitték, hogyan lehet megfeledkezni egy póniról? Nem hiányoztak sem a csomagok, sem a lószállító?

És ki tudja… Lehet, hogy két hotellel korábban még gyerekeik is voltak?

Bár az elfelejtett póni sztorija verhetetlennek bizonyult, a 2015-ös évet nézve Puddingnak kemény ellenfelekkel kellett megküzdenie az elsőségért:

Néhány furcsa ott felejtett érték – a Travelodge Hotel toplistája:

  1. Pudding, a shetland póni
  2. June, az anyós – ez még akár érthető is lehet…
  3. Egy Louis Vutton pénztárca tele pénzzel – az egyik kollégánk hagyta el, kérjük postázni
  4. Eljegyzési vers
  5. Kenyérből készült házikó
  6. Seamus, a család barátja – az eset után már nem annyira
  7. Kate Middleton menyasszonyi ruhájának másolata
  8. Egy műláb gyűjtemény különböző cipőkkel – ez aztán a gyógyulás!
  9. Egy Bentley slusszkulcsa
  10. Két millió forint értékű teddy maci gyűjtemény

2016.01.05. Horváth Annamari, Lovasok.hu
Forrás: Horsetalk.co.nz, Dailymail.co.uk
Fotó: Canva
Frissítve: 2022.12.30.

Hozzászólások