Kínai lónyírógép – egy őszinte használati utasítás

Kínai lónyírógép használati utasításának magyar nyelvű fordítása:

Ló hajak vagdosása nagy körültekintő hozzáfogást kér, mellette sok elektromosság, semmi benzin vagy robbanós készülék. Vagdosó masina működőjének hangerő nem halk, könnyen elkergethet lovakat.

Futó lovak hajának vagdosása nem célszerű, ideális mozdulatlanságban működtető masina, vagy könnyedén előjöhet vércseppes fürdő hanem horrorban vagdosó lovak. Elektromos működője kíván semmi vizes edény vagy eső leginkább madzagon futó meghajtás és hajak.

Vagdosó masina embernek nem próbálhat orrában hajat, fülében hajat, könnyedén eltűnhet orr vagy fül. Bekapcsoló gombban kicsit nem marad lovak hajának semmi, ilyedős nem csak lovak de gazdának is. Vágás egy lovat minden öt percre mártsuk a fejét olajban, hogy simán összecsúszik. A ló aki csalódott, de általában őszinte fogja rúgni a lábát a szemközti oldalon az Ön részére.

Vagdosó masina ölelkezik földön kicsi darabkák, nagyon nem szép ha hasznos. Lovának elválik télikabát, hajban a masina nem köszön, de pucolós seprű fogásával megoldható. Nincs olló teljesen csendes, hogy a ló néz ki mintha már csapkodott. Füstölget néha erős jó illatot hiányolnak, ilyenkor masina bekapcsoló gombban letesz és fut gyorsan.

2014.02.04. Nagy Zsófia
Forrás: Istállógőz.blogspot
Frissítve: 2023.02.28.
Fotó: Canva

Hozzászólások