Feladatunk jobbá tenni a világot!

Kevés az a munkahely, ahol valóban mindenki azért tesz minden egyes nap, hogy valami igazán jót alkothassunk, ami széles körben mozdítja pozitív irányba a dolgokat. Közösségi színterek létrehozása, környezetvédelemre és egészséges életmódra való felhívások, törekvés az állatok jól létének megteremtésére… összességében a harmónia megteremtése a Pegazus Online Média Kft., a Lovasok.hu célja. Ennél fontosabb és aktuálisabb cél talán nincs is ma a világon.

A Lovasok.hu csapatában mindannyiunkat közös célok vezérelnek.

Szeretnénk állatjóléti, környezetvédelmi szempontból egy kicsit jobbá tenni a világot! Nyitottak vagyunk minden olyan kezdeményezésre, amely ezen törekvésünket előre mozdítja! Számos rendezvényt, továbbképzést szervezünk ilyen témákban, továbbá online figyelemfelívásainkkal is szeretnénk a lovas társadalom számára példát mutatni, hiszen mi lovasok igazán közel állunk a természethez és az állatokhoz, legyen szó saját kedvenceinkről, vagy a vadon élő állatokról egyaránt.

Célunk egy összetartó, lóközpontú lovas társadalom létrehozása!

Úgy gondoljuk, hogy ezen célkitűzésünk elérésének legfontosabb alappilérei közé tartozik a leendő lovas palánták pozitív irányba történő szemléletformálása, és a megfelelő ismeretanyag átadása!
Rendszeresen szervezünk, és bonyolítunk le erőszakmentes lókiképzéssel, állatvédelemmel foglalkozó szakemberek bevonásával rendezvényeket, képzéseket! Hiteles szakemberekhez látogatunk el, és mutatjuk be online felületeinken őket, hogy a lovas társadalom minél szélesebb köréhez eljuthasson a szemléletük!

Óvjuk környezetünket!

Fontosnak tartjuk, hogy lovainkat mind állatjóléti, mind környezetvédelmi szempontból a lehető legtermészetközelibb tartásmódban tartsuk, és ezen lehetőségeket mutassuk be Olvasóinknak, követőinknek is! Használjuk ki a természet adta lehetőségeket úgy, hogy mindeközben ne zsigereljük ki környezetünket! Mindig próbáljunk egy kicsit visszaadni abból a rengeteg pozitív energiából, élményből, amit a természet ad nekünk!

Mutassunk példát! Sajnos még manapság is rengeteg illegális szemétlerakattal találkozhatunk a természetben, akár tereplovaglások során is, amelyek nem csak esztétikai szempontból rontják az élményt, de károsak, sőt lovaink számára adott esetben balesetveszélyesek is lehetnek!
Fontosnak tartjuk azt is, hogy ilyen téren is példát mutassunk a lovas társadalom számára, ezért mi magunk is szoktunk szemetet gyűjteni, vagy szemétgyűjtési akciókat szervezni, akár lovas túrák során is, illetve cikkekkel, figyelemfelhívó posztokkal rendszeresen felhívjuk Olvasóink, követőink figyelmét a környezetünk védelmének fontosságára!

Egészséges életmód

Ahhoz, hogy a maximumot tudjuk kihozni magunkból, és lovunkból is, elengedhetetlen, hogy megfelelő szellemi és fizikai állapotban legyünk mi is, és lovunk is! Cikkekkel, állatjóléti előadásokkal, képzésekkel próbáljuk bővíteni ismereteinket, illetve ezen ismeretanyagokat követőink, olvasóink számára is elérhetővé tesszük!

Ha Te is fontosnak tartod a cikkben említett szempontokat, és szeretnéd egy kicsit jobbá tenni a világot, valamint szeretnél egy összetartó, lóközpontú csapathoz tartozni, akkor csatlakozz hozzánk!

Kattints ide a jelentkezéshez!

Hozzászólások