keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lóversenyzés   »   Kincsem Park   »   A Kincsem Park hírei

Alagi Nemzetközi Military - Kínai siker az olimpiai kvalifikáción
Világklasszis mezőny versenyzett a több ezer fős közönség előtt, a III. Dunakeszi-Alagi Nemzetközi Military Fesztiválon. A három napos versenyt és az értékes világranglista pontokat végül a kínai Alex Hua Tian nyerte Harbour Pilot C nyergében.

Kínai siker az olimpiai kvalifikáción

Tizenegy ország legjobbjai, köztük olimpikonok és bajnokok garantálták az izgalmakat a május utolsó hétvégéjén startoló Alagi Nemzetközi Military-n.

A verseny legmagasabb, 2016-os riói olimpiai játékokra kvalifikációt adó kategóriájában 20 lovas állt starthoz, köztük a mezőny egyetlen egy magyar indulója Ifj. Tuska Pál és Rádiháza Alfa. A versenyt és az értékes világranglista pontokat a kínai Alex Hua Tian nyerte magabiztos versenyzéssel az olaszok és a lengyelek legjobbjai előtt. A nyerő kínai lovas 2014-ben az incheoni Ázsiai Játékok egyéni ezüstérmese lett, emellett szerepelt a pekingi olimpián is. Az Angliában élő 26 éves lovas legjobb lovát, Harbour Pilot C-t hozta a versenyre, akivel tavaly a Világjátékokon is szerepelt.

Részletes eredmények az Alagi Nemzetközi Military versenyről >>

2015.06.01. Krebs András
Fotó: Kürti János Photography
Alagi Nemzetközi Military - Kínai siker az olimpiai kvalifikáción

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés