keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Lovak a Tour de France-on
A Tour de France a világ legismertebb országúti kerékpárversenye, amelyet 1908 óta évente megrendeznek Franciaországban és a szomszédos országokban. Akármilyen hihetetlenül is hangzik, a versenyen időnként lovak is feltűnnek.  

Készülj fel, mert most valami különlegeset fogsz látni! Ez a videó az idei Tour de France-on készült. Látsz rajta valami érdekeset?

Howard Baker - aki maga is folyamatosan figyelemmel kíséri a Tour de France közvetítéseit -  egy kis mulatságra vágyott, ezért július hetedikén csatlakozott a mezőnyhöz Roxwellnél Harry névre hallgató lovával. Alighanem ez lesz az idei Tour legnépszerűbb videója.

2003-ban történt, hogy a Tour de France mezőnye épp néhány lovas mellett száguldott el, amikor egy-két pónit elkapott a versenyláz, és versenyre keltek a kerékpárosokkal:

Úgy tűnik, a lovak és a kerékpárosok versengése nem újkeletű. A lenti videó tanúsága szerint 1997-ben egy ló is kedvet kapott a biciklis versenyhez, habár ez nem a híres Tour de France volt, mégis rengeteg versenyző vett részt rajta:

2014.07.11. Sebestyén Dóra, Lovasok.hu
Forrás: Horsenation.com


KapcsoLÓdó cikkek:


Lovas-TV: Verseny »


Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés