keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Söröslovak a főszerepben - itt a Budweiser legújabb lovas reklámja
A Budweiser a lovasok legnagyobb meglepetésére már most nyilvánosságra hozta az idei Super Bowlra készített reklámfilmjét - két nappal a bajnokság kezdete előtt.

A Budweiser idén is a barátság témájára fűzte fel azt a kisfilmet, amit világszerte lovasok milliói vártak. Míg tavaly a clydesdale kiscsikó és gondozója közti eltéphetetlen kötelék csalt könnyeket a nézők szemébe, idén a clydesdalek mellett egy kölyökkutya kapott főszerepet.

A számok azt mutatják, hogy a Budweiser idén is pontosan azt adta rajongóinak, amire azok vágytak, a kisfilmet ugyanis alig egy nap alatt közel 12.000.000 alkalommal töltötték le.

Mint ahogy arra a korábbi években is volt már példa, ezúttal is bepillanthatunk a film kulisszái mögé:

Már csak az a kérdés, hogy van-e még valami, ami miatt a lovasoknak továbbra is érdemes lesz megnézniük az idei Super Bowl közvetítését?


A verebek azt csiripelik, hogy egy újabb Budweiser reklámra még számíthatnak a márka és a söröslovak rajongói. A "Hero's Welcome" (A Hős Üdvözlése) című spot egy Afganisztánból hazatért katona üdvözlésére rendezett felvonulás apropóján készül, de egyelőre még csak az előzetest láthatta a nagyközönség.

A Budweiser és a Clydesdale lovak 2002 óta elválaszthatatlanok egymástól, a cég ekkor mutatta be első lovas reklámfilmjét a Super Bowl ideje alatt. Amerika egyik legjelentősebb sörmárkája a Super Bowl bajnokságok rendszeres hirdetője, az utóbbi években valóságos rajongótábort toborzott lovasokból ötletes reklámjainak köszönhetően. 

2014.01.30. Magyar Dorottya, Lovasok.hu
Frissítve: 2014.12.19Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés