keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Pónit rabolt a maffia?

Olasz maffiózók keze lehet Charlie, a miniló eltűnésében

Elrabolták a világ egyik legkisebb póniját Olaszországban - írja a Daily Mail. A 63 centis, Charlie névre hallgató állatot Città di Castello-i istállójából tulajdonították el, pont mielőtt gazdájával, Bartolo Messinával az olasz Nemzeti Lovas Vásár közönsége előtt felléphettek volna.

A rendőrség szerint az elkövetők átvágták a vásár körüli drótkerítést, majd egyszerűen megragadták Charlie-t és egy közeli dohányültetvényen várakozó autóba tették. Nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy az állat eltűnésében a maffia keze is benne van, és úgy vélik, a tolvajok váltságdíj reményében lovasították meg a csöppnyi pónit.


Bartolo Messina és lovai, jobb szélen Charlie-val

Az olasz Nemzeti Lovas Vásár elnöke, Angelo Capecci a lopást "szégyenletes cselekménynek" nevezte. "Olyan súlyos bűncselekmény áldozatai vagyunk, amely sérti és megalázza a lovas világot." Továbbá együttérzését fejezte ki Messina, a fantasztikus lovas művész felé, aki lovainak szenteli életét, Charlie-t pedig különös kedvességgel és odafigyeléssel nevelgette.

2013.09.16. Forrás: Index.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés