keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Sztár lett a metrózó póni

Berlinben nagy feltűnést okozott egy póni a tömegközlekedésben. A 16 éves Frauke és pónija Seppi beutaztak a városba, benéztek egy-két üzletbe, majd hazametróztak.

„Ez volt életem legizgalmasabb napja”, mondta a 16 éves diáklány. Frauke és Seppi aznap egy barátjuk elé mentek a schulzendorfi megállóba. A barát azonban nem jött, így ők viccből beszálltak az egyik szerelvénybe. Az utasoknak nagyon tetszett a szokatlan útitárs – mindenki lefotózta és megsimogatta a kis pónit.

A belvárosban összefutottak Frauke egy barátnőjével, besétáltak egy ruházati üzletbe, onnan azonban kitessékelték őket. Majd az Alexanderplatz-on bementek egy gyorsétterembe, hogy vegyenek egy kólát – Seppi pedig teljes nyugalommal várta ki a sort.

Este ismét felszálltak az S25 jelzésű metróra, ezúttal hazafelé. Ezt az utazást az egyik utas levideózta, a videót pedig közzétette a Youtube-on. Az egyperces klipet máig már több mint 500.000 alkalommal nézték meg.

A német tömegkezlekedési társaság egyik szóvivője elmondta, hogy lovak szállítása a gyorsvasúton nem engedélyezett. Mindenesetre a berlini utasok már biztosan találkoztak kellemetlenebb útitárssal is, mint a türelmes kis Seppi, aki immár nem csak Németország leghíresebb, hanem egyben a legmenőbb pónija is…

Deák Anette, Lovasok.hu
Forrás: Stern
2012.12.21.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés