keresés a lovardák között


Spielberg filmre viszi a War Horse-t

Warhorse

Steven Spielberg filmet forgat Michael Morpurgo Warhorse című könyvéből, mely egy fiatalember és lova különleges kapcsolatát mutatja be az első világháború viszontagságai közepette.

A DreamWorks és a Disney közös filmje előreláthatólag 2011 augusztusában kerül a mozikba. Kathleen Kennedy, Frank Marsall is dolgoznak majd a film forgatásán, akik már a Seabiscuit című filmben is bizonyítottak.

Spielberg korábbi filmjeiben is foglalkozik háborús témákkal: a Ryan közlegény megmentése, valamint a Schindler listája a második világháború idején játszódik. Bevallása szerint a könyv kiolvasása után döntött úgy, hogy ezt a történetet mindenképpen szeretné megfilmesíteni.

Michel Morpurgo a London Evening Standard-ban korábban megjelent cikkében leírja, hogy a körülbelül 1.000.000 lóból, akiket átszállítottak a Csatornán csak mintegy 62.000 tért vissza Angliába. Történetével ezeknek a lovaknak állít emléket. 

Mint ahogy arról a Lovasok.hu korábban már beszámolt, a történetet a New London Theatre színpadra vitte.

Tovább a korábbi hírhez: Lovak a színpadon >>>

Forrás: http://www.variety.com

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés