Laki Zsolt lovas hobbifotós

A fotózással 2-3 éve foglalkozom, de csak hobbi szinten. Gyerekkoromban csodáltam a lovakat, de soha nem mertem közelebb kerülni hozzájuk. Ezt szeretném immáron kompenzálni fotóimmal.

Még további 24 képet találsz Laki Zsolt munkáiról az oldal alján a képgalériában.

Laki Zsolt vagyok, 21 éves. Pécsett tanulok, mint faipari technikus, e mellé társult hobbiként a fotózás, amivel körülbelül csak két-három éve foglalkozom.

Gyerekkoromban mindig is csodáltam a lovakat, de eleinte tartottam tőlük. Később rájöttem, hogy nincs mitől félnem, és a világ legcsodálatosabb érzése, ha az ember a közelükben lehet.

Az első lépéseket fotósként okostelefonommal tettem meg, melyet diákmunkának köszönhetően sikerült beszereznem. Ezt váltotta fel később, középiskolai ballagásom után egy digitális fényképezőgép.

Rengeteget jártam fotózni az erdőkbe, illetve focimeccsekre is. Találkoztam egy régi ismerősömmel, aki lovakkal foglalkozik, és akinek a fia lovagol. Meséltem neki a fotós hobbimról, így megszületett az ötlet, hogy csináljunk egy lovas fotózást. Ekkor szerettem bele a lovakba és a lovasok életébe. Ezt a lovas fotózást követte egy Solton rendezett lovas verseny fényképezése is.

Munkáim közé sorolható, hogy a közelmúltban egy nyomdász céggel együttműködve készítettünk naptárakat is. Ha tetszenek a képeim, és Te is szeretnél hasonLÓkat magadról vagy lovadról, vedd fel velem a kapcsolatot!

Elérhetőségem:

Facebook: https://www.facebook.com/Laki-Zsolt-Hobbi-Fotói-489270054545456
Tel.: +36 20 585-0337 
E-mail: zsolt.laki@freemail.hu

2016.01.06.

Hozzászólások