A Lovas Gála legszebb pillanatai képekben

Képes beszámoló a Bottyán Equus Lómenhelyért rendezett Lovas Gáláról

Április 19-én, szombaton sikeresen lezajlott a várva-várt esemény, a Fiatal Szabadidomítók Közössége által szervezett jótékonysági Lovas Gála a Bottyán Equusért.

Szívből köszönjük mindenkinek, akinek része volt ebben: az ötletgazdának, a FSZK minden tagjának, a lovardát a rendelkezésünkre bocsátó Dr. Göblyös Istvánnak (sajnáljuk, hogy vele nem találkozhattunk személyesen), a fellépőknek és mindenkinek, aki ott volt nézőként, szimpatizánsként. A bemutatott programok színesek voltak, rengeteg jó ötlettel tarkított produkciókat láthattunk.

A közönség többek között szabadidomítást és klasszikus lókiképzést, táncos átvezetőket, játék a fénnyel produkciót, egyedülálló szabadidomító földi kűrt, kosztümös bemutatót és meglepetés produkciót tekinthetett meg. A programokon kívül kiállítás és kézműves vásár is várta a gálára látogatókat.

Külön öröm volt számunkra, hogy az estén fellépett két tőlünk örökbefogadott ló is (Betyár és Bíbor), hogy gazdáik megmutassák, milyen bizalmat lehet kiépíteni egy egykor sokat szenvedett, meggyötört, megalázott állattal is – szerintem nem volt olyan tagja a kis Bottyán csapatnak, akinek ne lábadt volna könnybe a szeme, mikor büszkén és parádézva ügettek körbe a lovardában…

Rédei Éva és Betyár

 

 Még sokat lehetne írni erről az estéről, de a lényeg ugyanaz: köszönjük!

2014.04.24. Rédei Éva és a Bottyán csapat
Fotók: Haga Zsuzsanna
Frissítve: 2022.08.04.

Hozzászólások