Póni Klub verseny és gyereknap a Nemzeti Lovardában

Gyermeknap alkalmából Póni Klub versennyel, fergeteges gyereknapi programmal és ingyenes lovaglással várja a családokat a Nemzeti Lovarda június első hétvégéjén.

Időpont: 2022. június 4-5.
Helyszín: Nemzeti Lovarda (1087 Budapest, Kerepesi út 7.)

Érdekelnek a lovak és a lovaglás? Pillants be ebbe a különleges világba és látogassatok el családostul Magyarország egyik legnevesebb lovas helyszínére, a hazai lovasélet központjába, a Nemzeti Lovardába.

A lovaglás iránt érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a szabadtéri pályán zajló izgalmas versenyszámokat. A gyerekek ingyenesen kipróbálhatják a lovaglást nagyszerű oktatókkal, kiválóan képzett iskolalovak hátán. A részvételhez előzetes online regisztráció szükséges. A regisztráció hamarosan indul.

A Póni Klub, Magyarország legnagyobb ifjúsági lovas szervezete ezúttal is izgalmas versenyszámokkal várja a jövő bajnokait, akik futószáras, díjlovas és díjugrató versenyszámokban mutathatják be felkészültségüket. A győzteseket és a résztvevőket is értékes ajándékok várják.

Versenyszámok:
Futószáras
Előkezdő díjlovaglás
Kezdő gyerek és ifi díjlovaglás
Haladó gyerek és ifi díjlovaglás
Caprilli
Díjugrató

Egyéb programok:
Kutya agility
Solymászat
Állatbemutatók
Ugrálóvár

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnbGtrcRqkO5saGTgWKQh3qh5t2HNCsL7-nUIzFIFDyd7qOQ/viewform?usp=sf_link

Lovaglás oktatás – részvételi feltételek:
A részvételhez előzetes online regisztráció szükséges. A regisztráció hamarosan indul.

Egy gyermek egy napon egy 15 perces oktatáson vehet részt. A résztvevők számára kobak viselése kötelező. A kobakot a szervező ingyenesen biztosítja.

A programban 4-18 éves korú gyermekek 70 kilogramm testsúly alatt vehetnek részt.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1077088886495027

Gyermeknapi adománygyűjtés

Segítsd adományoddal a rászoruló gyerekeket! Támogasd az Ukrajnából menekülő gyerekeket vagy az idehaza hátrányos körülmények között élő kicsiket. Adományodat – játékokat, könyveket, ruhákat, cipőket – 2022. június 5-ig, a Gyermeknapi Póni Klub Verseny végéig leadhatod a Nemzeti Lovardában kialakított gyűjtőponton.

Az adományok egy része a Gyermeknapi Póni Klub Versenyre ellátogató hátrányos helyzetű gyermekek napját teszi majd szebbé, a többit pedig a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el az ukrajnai menekült gyermekeknek, valamint a hazai rászorulóknak.

2022. 05. 18.
Kép: Canva
Forrás: lovasszovetseg.hu

Hozzászólások