OTTO talaj a Lausanne-i díjugrató versenyen

A Longines Global Champions Tour 2014. díjugrató versenysorozat Lausanne-i fordulóján OTTO talajon versenyeztek a lovasok. A svájci helyszín volt az utolsó előtti állomása a 14 fordulós Longines Global Champions Tournak, ahol a top 30 lovas, összesen 9 millió Euro díjazásért szállt nyeregbe.

A 2006-ban, Jan Top olimpiai bajnok által életre hívott versenysorozat egyik célja, hogy a versenyek a legmagasabb minőségben kerüljenek megrendezésre, és az így mutatott jó példával elősegítsék az egész sportág fejlődését és emeljék annak a színvonalát.

A szervezők kompromisszumot nem ismerő maximalizmusának köszönhetően a versenysorozat mára a világ egyik legjelentősebb lovas rendezvényévé nőtte ki magát. Ugyanennek a tökéletességre való törekvésnek az eredménye, hogy idén az OTTO-Sport und Reitplatz GmbH-t tisztelték meg a szervezők a bizalmukkal, amikor a német cég rendszerét választották a versenypálya talajának.

A verseny szervezői számára kiemelten fontossá volt az OTTO-Sport négyévszakos talaj gyors vízelvezető képessége, hiszen a svájci hegyek változatos időjárásának köszönhetően esőre is fel kellett készülni.

Az OTTO-Sport kiállítóként is jelen volt a rendezvényen, így nagy örömére szolgált a cég vezetőségének, hogy több versenyző is személyesen osztotta meg kiemelkedően jó tapasztalatát a versenypálya talajával kapcsolatban.

A PannonExpert Kft., mint az OTTO cég hazai képviselője, minden kedves érdeklődő számára örömmel nyújt segítséget a legmegfelelőbb lovardatalaj kiválasztásában és megépítésében.

Cégünk munkatársai készéggel állnak rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

2014.10.07.
Tasnádi Gábor építészmérnök

ELÉRHETŐSÉGEK:
Tasnádi Gábor építészmérnök
OTTO Hivatalos Magyarországi Képviselő
ügyvezető igazgató PannonExpert Kft.
+36 20 924-9489

Hozzászólások