keresés a lovardák között

Világklasszis lovak repültek Miami tengerpartjára
Számos ötcsillagos versenyló és világhírű lovas landolt Miami repülőterén, hogy részt vehessen a 2015-ös Longines Global Champions Tour különleges első fordulóján, melyet a hullámzó óceán mellett rendeznek meg.

18 képünk van a versenylovak hosszú útjáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

Az Emirates Légitársaság és a bajnokság hivatalos szállító ügynöksége, a Peden Bloodstock mindent elkövetett a versenylovak és csapatuk kényelmes és zökkenőmentesen utazásáért.

Mintegy 220 ló száll versenybe a csodálatos 10. évfordulóját ünneplő Longines Global Champions Tour díjaiért és közülük jó páran egészen Európából repültek a nem mindennapi látványt nyújtó versenyhelyszínre.

Repülés közben igazi első osztályú élményben lehetett része a négylábú atlétáknak.

A Peden Bloodstock vezérigazgatója, Martin Atock elmondta: "Az utazás alatt egyetlen célunk az volt, hogy olyan zökkenőmentes és kellemes légkört teremtsünk a lovaknak, amennyire ez csak lehetséges. Amikor egy fapados légitársaság alacsony költségvetésű járatán repülsz, és látod a hosszú, kígyózó sorokat, szerény kiszolgálást, a szűk ülőhelyeket a gépen, akkor feszült leszel, alig várod hogy átvészeld a hosszú utat és fáradtan érkezel az úticélodhoz... Ugyanez a helyzet, amikor lovakkal repülsz.

Annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk a lovak kényelmét, mindvégig első osztályon utaznak, tágas, elválasztott, biztonságosan rögzített lószállító konténerekben egy másik ló társaságában. Folyamatos ellenőrzésükről fedélzeti állatorvosok és légi állatgondozók gondoskodnak. A rakodótér folyamatos légkeveréssel 17 Celsius fokos hőmérsékleten van tartva, hogy a lovaknak ne legyen túl melegük, és folyamatos széna hozzáférést és rendszeres itatást biztosítunk számukra, hogy minimális stressz érje őket az út során.

Még 17 képünk van a versenylovak hosszú útjáról. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez.

A legjobb lovak és lovasok küzdenek meg a 879.000 dolláros díjért a világhírű Longines Global Champions Tour-on, mindössze néhány méterre az óceántól.

Az eseményt élőben közvetíti a globalchampionstour.com a GCT TV csatornán. A versenysorozat Nagydíját az Eurosport, a beIN Sports és az NBC Sports csatornák közvetítik. Az NBC csatornán az amerikai meghívásos kategória eseményeibe is bepillantást nyerhetsz.

2015.03.31. Horváth Annamai, Lovasok.hu
Forrás: Globalchampionstour.com
F
otók: Peden Bloodstock

 Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés