keresés a lovardák között

Lovasok.hu: siker határon innen és határon túl
Kíváncsiak voltunk, hányan olvasnak minket a határainkon túlról, ezért megkértük külföldön élő olvasóinkat, mondják el véleményüket a Lovasok.hu oldalról. Két nap alatt öt országból több mint 100 válasz érkezett.

A beérkezett válaszokból azt a vidám következtetést vonhatjuk le, hogy a Lovasok.hu a határon túli magyarok körében is nagy népszerűségnek örvend, sőt számukra weboldalunk jelenti az elsődleges tájékozódási forrást lovas témában.

Most megmutatjuk azokat a határon túlról érkezett válaszokat, melyek a Lovasok.hu csapatának napját is bearanyozták:

Vajdasági (Szerbia) vélemények:

 • Cékus Noémi – Kishegyes

„Mindig figyelemmel követem a lovas rendezvényeket az oldalon. A Nemzeti Vágtán részt vettem, mint néző illetve édesapámat (versenyző) kísértem, segítettem felkészülni a versenyre. Rengeteg új dolgot ismertem meg itt az oldalon, hiszen minden lovas tanulhat valami újat itt. Jelenleg nekem megfelelő az oldal, fontos és hasznos információkkal van ellátva, szerintem nem szorul újításra.

Minden ismerősömnek ajánlani tudom a Lovasok.hu-t, tapasztalt és tapasztalatlan lovasoknak egyaránt, hiszen itt a lovas életről szinte minden megtalálható, legyen az rendezvény, eladó ló, lovarda vagy termék.”

 • Kósa Sándor – Temerin

„Nagy segítségemre van a Lovasok.hu az anyaországgal való kapcsolattartásban, hiszen informál, és irányt mutat, hogy melyek a járható utak a lovaglás, lókiképzés terén, ha lépést szeretnénk tartani a lovasokkal. Nekem megfelel a Lovasok.hu, mert sokkal fejlettebb, mint a vajdasági lovas oldalak. Természetesen ajánlanám ismerőseimnek a Lovasok.hu oldalát, pont a rengeteg új, hasznos információ megszerzése végett.”

 • Németh Zsóka Viktória – Ada

„Nagyon jó érzés a magyarországi lovas híreket olvasni és hol sírni a meghatódottságtól, hol nevetni az érdekes pillanatokon! Nekem, személy szerint a lovasok.hu a KEDVENC lovas oldalam, és így jó az oldal, ahogy van.”

Kárpátaljáról (Ukrajna) érkezett válaszok:

 • Margitics Ildikó – Nagyszőlős

„Nagy öröm számomra, hogy a Lovasok.hu megkérdezi a véleményem és gondol a külföldi magyar lovasokra! Köszönöm! Ajánlanám ismerőseimnek a Lovasok.hu oldalt, mert nagyon sok hasznos információt lehet találni az aloldalakon. Sokat tanultam a hozzászólásokból. Nagyon sokoldalú oldal, sok értékes anyag található a lovakról és a lovasokról. Hatalmas segítséget jelent számomra, mivel csak most kezdek lovagolni, szinte semmit sem tudok a lovakról. Jó, hogy van egy hely, ahol ennyi mindent megtudhatok a lovas ágazatról, lovas szakmákról.”

Felvidéki (Szlovákia) értékelések:

 • Jessica Muszela – Dunamocs

„Ha valamilyen lovas rendezvény van, arról mindig a lovasok.hu oldalról értesülök, és a lovas rendezvény részletes programját is itt szoktam megnézni. Pl.: Nemzeti vágta és Fríz tenyészszemle. Segítségemre van a Lovasok.hu az anyaországgal való kapcsolattartásban, mivel itt sok fontos információt megtudhatok. Nem javítanék, vagy változtatnák a Lovasok.hu oldalán, nekem tetszik, így ahogy van. Teljes mértékben ajánlanám ismerőseimnek, mert minden lovas rendezvény megtalálható itt, a részletes programmal is. Sok érdekes és izgalmas nyereményjáték is van az oldalon. Az eladó lovak keresése egyszerű, és könnyen megtalálom azt, amit keresek.”

Erdélyi (Románia) vélemények:

 • Tóth Barna –Sepsiszentgyörgy

„Vásároltam lovat a lovasok.hu-n keresztül. Ajánlanám ismerőseimnek a Lovasok.hu oldalát a lovas hírek, cikkek miatt és főként annak, aki lovat szeretne vásárolni. Számomra nagyon jól sikerült a ló vásárlás, pont olyan a ló, mint ahogy a hirdetésben leírták.”

 • Sallai István – Szék

„Kettő lovat is vettem a Lovasok.hu oldalon keresztül. Jártam a Nyeregszemlén, amit a Lovasok.hu-n néztem ki. Lószerető barátaimnak mindenképpen ajánlanám a Lovasok.hu oldalát, de nekik nem is kell, hiszen már ismerik.”

 • Tornai István - Felsőboldogfalva

"A Lovasok.hu a legösszetettebb lovas oldal, amit ismerek."

 • Kacsó Szentgyörgyi Erzsébet – Marosvásárhely

„Semmit sem javítanék, változtatnék a Lovasok.hu oldalán, így jó, ahogy van. Ajánlanám ismerőseimnek, mert az oldal összehoz minket lovasokat, és mert szeretek itt lenni.”

 • Norbert Pál – Székelykeresztúr

 „ Nagyon profi oldal, szerintem nem nagyon kellene változtatni rajta. Nemcsak ajánlanám, hanem ajánlom is ismerőseimnek, mivel fontos információkat szerethet itt az, akit érdekelnek a lovak és lovas hírekkel kapcsolatban is lehet tájékozódni itt. Szóval mindent megtudhatunk, ami LÓ.”

 • Gáspár Otília Andrea – Arad

„Igen, használtam az oldalt magyarországi lovas rendezvényekkel kapcsolatos tájékozódásra és jártam már olyan eseményen, amit itt néztem ki, pl.: Fríz ló Show-n, Mezőhegyesi fogathajtó versenyen. Naponta látogatom a Lovasok.hu oldalát.”

Kedves válaszadók!

Köszönjük a lelkesedéseteket, biztató szavaitokat és hogy megjeleníthettük válaszotokat, de legfőképpen azért vagyunk hálásak, hogy vagytok nekünk!

2014.12.09. Horváth Annamari, Lovasok.huCikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés