keresés a lovardák között

Lovasbemutatóval lepték meg szüleiket a diákok
A Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai TÁMOP pályázat keretében zajló lovasoktatáson vehettek részt hetente kétszer, a szombathelyi Középhegyi úti lovardában. A lelkes kis diákok a lovas kurzus zárásaként október 17-én bemutathatták, milyen rátermett lovasokká váltak a tanév során.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

Az október 17-i utolsó foglalkozás arra is lehetőséget adott, hogy a szakmai vezetők értékeljék a szakköri munkát, valamint, hogy a kis lovasok bemutathassák a képzésen tanultakat.

Az iskola és a lovarda közötti jó kapcsolatnak köszönhetően két csoportban mintegy negyven gyermek hetente két alkalommal ismerkedett a lovakkal, illetve a lovaglással. Szinte mindenki teljesen kezdőként jelentkezett a szakkörre, most a pályázati idő végén pedig a többségük már egyedül és magabiztosan lovagol - mondta Dallos Tibor projektmenedzser.

Az "Innovatív iskola" címet viselő TÁMOP pályázat 2013 tavaszán vette kezdetét. A sokrétű program magában foglalta a lovasoktatást, az egészségnapok szervezését, az egészségfejlesztést, a balesetmegelőzést, a biztonságos közlekedés elsajátítását, emellett pedig az informatikai ismeretek (újságírás, digitális fotózás, online hírszerkesztés) megszerzését is.

2014.10.20. Forrás: frisss.hu
Lovasbemutatóval lepték meg szüleiket a diákok

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés