keresés a lovardák között


Ostinato papírforma hatodik helyezése

A Dubaiban vendégszereplő Ostinato egy Group 3-as, 2810 méteres gyeppályás futamban a hatodik helyen végzett, ami az angol fogadóirodák előzetes esélyelemzése alapján papírforma eredménynek számít.  Az A36 szindikátus istálló ötévese ezzel 4000 dollárt keresett tulajdonosainak. A győzelmet a godolphinos Ahzeemah (Kieren Fallon) szerezte meg.

2013.03.02. Pécsi István
Kincsem Park


Ostinato klasszisok ellen fut Dubaiban

A Dubaiban vendégszereplő Ostinato két hendikepp után ezúttal egy Gr-3-as, 2810 méteres gyeppályás futamban áll starthoz szombaton.
Az A36 szindikátus istálló ötévese 11 erős ellenfelet kapott a 200.000 dollár összdíjazású versenyben, többek között a hétéves angol Jakkalberry-t, aki egy éve harmadik lett Meydan-ban az 5 millió dolláros Dubai Sheema Classic-ban, majd novemberben az ausztrálok legnagyobb futamában a 3200 méteres Melbourne Cup-ban. 

A népszerű „Oszi” két hete hatalmas hajrával lett negyedik egy 2200 méteres futamban, amennyiben sikerült regenerálódnia újra pénzdíjas helyezést szerezhet. 

Az idomár Kovács Sándor maximálisan elégedett volt előző lovasával Ted Durcan-nal, így ezúttal is az angol zsoké ül a magyar versenyló nyergében a szombaton délután öt órakor kezdődő versenyben.  

Pécsi István, Kincsem Nemzeti Kft.
2013.02.27.


KapcsoLÓdó cikkek:

Ostinato nagy hajrával negyedik Dubaiban >>

Folytassa Ostinato! A magyar reménység az örök városban lép pályára >>

Ostinato ellenállhatatlan volt a Kincsem Díjban >>

Ostinato elsöprő győzelmét hozta a Millenniumi Díj >>

Ostinato újra Tapetán fut Dubaiban >>

Ostinato starthoz áll Dubaiban >>

Münchenben az „Év Lova” >>

Szép volt Oszi!Hatalmas magyar siker Berlinben >>

Az év versenynapja következik vasárnap a galoppon >>

Orrhosszon múlt az év meglepetése >>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés