keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek

Világhódító úton kötött kardigánban
Két shetland póni lett Skócia új reklámarca

A jó reklám, fél siker - tartja a mondás, és ezt a legújabb „Visit Scotland” kampány készítői is így gondolhatták, akik újszerű megközelítéssel kívánták felhívni a figyelmet Skócia turisztikai látványosságaira.

A receptjük: bújtass két szőrmók pónit – név szerint Fivlát (17 éves) és Vitamint (18 éves) – speciálisan rájuk szabott kötött kardigánokba és fotózd le őket a gyönyörű skót tájakon. Az elkészült képeket töltsd fel a világhálóra, dőlj hátra, és zsebeld be az elismeréseket.

Amint a képek felkerültek a világhálóra, a két kardigános póninak perceken belül több száz rajongója lett.

De a média is azonnal lecsapott az újdonságra: a Huffington Post, a Daily Mail és más napilapok is el voltak ragadtatva a póniktól.

A két shetland póni - akik egyébként elválaszthatatlan jóbarátok - a Thordale Shetland Stud Centre-ből érkezett a fotózásra, ahol a mindennapjaikat is élik. 2013, „A skót természet éve” és Fivla és Vitamin a legjobb úton haladnak afelé, hogy ők legyenek Skócia természeti kincseinek legcsinosabb nagykövetei.

Deák Anette, Szabados Bettina, Lovasok.hu
Forrás és fotó: Visit Scotland
2
013.02.04.
Frissítve: 2015.11.30.

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés