keresés a lovardák között
Főoldal   »   Lovas hírek


Carl Hester és Uthopia utolsó versenye

A karácsony előtt megrendezett londoni világkupa kűrje volt Carl Hester és Uthopia utolsó versenye - de azt még nem tudni, hogy vajon elkelt-e már az olimpiai aranyat érő mén.

Carl Hester előtt sem volt soha titok, hogy el fog jönni a búcsú ideje. Ugyanakkor hálás Uthopia tulajdonosainak, hogy részt vehetett a lóval a londoni olimpián. „Nyilvánvaló, hogy nélküle a csapat nem nyerte volna meg a történelmi jelentőségű olimpia aranyérmet. Ez most az utolsó versenyem Uthopia-val és remélem, hogy találni fogok egy nagyszerű lovast, akivel folytathatja a karrierjét.”

„Olyan érzés, mintha véget ért volna egy utazás. De ez az utazás csodás volt, ezért nem is vagyok szomorú vagy boldogtalan, mert azt is tudom, hogy valaki más is boldog lesz, hogy lovagolhatja.” – mondta Hester.

"Öröm számomra, amikor azt átom, hogy mások lovagolják a lovaimat – mint ahogyan például Charlotte Dujardin Valegro-t. Majdnem annyira jó, mintha én magam érnék el velük sikereket."

Korábban az a hír járta, hogy Uthopia Irin Sasha Stewart tulajdonában áll és Hester kis részben résztulajdonosa a lónak. Időközben kiderült, hogy Stewart pár évvel ezelőtt eladta tulajdonrészét egy ismeretlen befektetőnek.

Deák Anette, Lovasok.hu
2012.12.20.


Kapcsolódó cikkeink:

Uthopia-t bronzba öntik >>
Uthopia és Valegro: Eladó a két aranyat érő brit díjló >>
Történelmi brit siker díjlovaglásban, Olimpia London 2012 >>

Cikkajánló:


Hozzászólások:

   
Horze Lovasáruház   KLP   Lovasvilág Lovasbolt   Decathlon   Tanita Lovasboltja   szerverbérlés, szerverhoszting, szerverüzemeltetés